Gårsdagens kampe viste at to hold, HRT og Gentofte, stikker af i toppen og vil uden tvivl afgøre førstepladsen i divisionen mellem sig. KB har mødt de stærkeste hold i de tre første runder og vil nok hente rigeligt med point i de resterende holdkampe. Holte kan komme i slutspillet, men det kræver en opstilling som holdet havde i Odense, og Fruens Bøge lurer såfremt Holte ikke når målet. Lyngby, Virum og HIK vil udkæmpe nedrykningen mellem sig.

Stillingen i Elitedivisionen efter 3 runder:

HRT 20
Gentofte 19
Fruens Bøge 9
Virum 8
Holte 8
KB 7
Lyngby 7
HIK 6


Lyngby – Virum-Sorgenfri 5-1

Lyngby skulle bruge en komfortabel sejr, og de fik holdet. Med Natacha Schou på førstesinglen blev holdet rykket, og bortset fra tredjesinglen så vandt hjemmeholdet sikkert i de tre af singlerne; og i doublerne kunne Virum heller ikke stille meget op. Seks point til Lyngby som dermed fik bragt sig frem i tabellen. Virum kan glæde sig over det ene point, som kan blive værdifuldt i kampen mod nedrykning.

Resultater:
1. DS: Natacha Schou – Josefine Rosenfeldt 60 60
2. DS: Laura Brunkel – Anna Tang 60 76
3. DS: Therese Harboe Holst – Hannah Mollerup 36 46
4. DS: Isil Yurttas – Ingrid Friis Hein 61 61
1. DD: Schou/Ophelia Ruus – Rosenfeldt/Hein 76 63
2. DD: Holst/Yurttas – Tang/Mollerup 61 63

Fruens Bøge – Holte 2-4

Begge hold måtte med kort varsel erstatte spillere i opstillingen; hjemmeholdet måtte undvære 2. singlen Vanessa Timm, og Holte var uden Alisha Hussain på 3. singlen. Skulle hjemmeholdet vinde holdkampen, så skulle holdets førstesingle Anastasia Yakimova gerne besejre Holtes Sofia Samavati. Og første sæt blev da også en tæt og intens affære, som Sofia vandt, og derefter var det som om luften gik ud ad Anastasia og andet sæt blev en formsag for Sofia. Til gengæld vandt unge Sophia Ragus over Holtes svenske spiller og fjerdesinglen blev et drama hvor Holte-spilleren vandt med 16-14 i MTB. 3-1 til Holte efter singlerne og da doublerne blev delt, så kunne Holte sætte 5 point på kontoen og Fruens Bøge måtte nøjes med 2. Begge hold er i spil til at nå slutspillet.

Resultater:
1. DS: Anastasia Yakimova – Sofia Samavati 67 06
2. DS: Cecilie Wiche – Oana Simion 06 26
3. DS: Sophia Ragus – Tilda Hessleryd 36 61 10/4
4. DS: Victoria Flintholm – Katrine Bruhn Aaby 62 36 14/16
1. DD: Yakimova/Flintholm – Samavati/Simion 46 26
2. DD: Wiche/Ragus – Hessleryd/Aaby 63 64

KB – Gentofte 0-6

Traditionsklubben fra Frederiksberg fik en sjælden overhaling i opgøret mod Gentofte. Gentofte var på forhånd klar favorit mod et afbudssvækket KB-hold, men selv i normal opstilling havde KB nok ikke hentet mange point i det opgør. Gentofte var klart bedst i alle kampe, og fik fortjent 7 point med hjem. Med tilgangen af Hannah Viller Møller og Frederikke Pape, ser Gentofte-holdet skræmmende stærke ud og kan nok kun udfordres af et HRT-hold i stærkeste opstilling. Trods nederlaget og den lave placering i tabellen, så bør KB alligevel nå slutspillet, for holdet har i sine første tre kampe mødt de tre tophold i divisionen, resten af kampene bør give tilstrækkelig med point til at spille med om medaljer i august måned.

Resultater:
1. DS: Karoline Laursen – Emilie Francati 46 26
2. DS: Sara Børkob – Hannah Viller Møller 16 06
3. DS: Cecilie Agerbek Fridthjof – Maria Jespersen 36 16
4. DS: Julie Noe – Frederikke Pape 57 57
1. DD: Laursen/Vilma Krebs Hyllested – Francati/Møller 46 57
2. DD: Børkop/Fridthjoff – Jespersen/Pape 36 46

HRT – HIK 6-0

Hjemmeholdet var ikke gavmilde værter da HIK var på besøg i går eftermiddag. Kun på fjerdesinglen var Hellerup-holdet i stand til at skabe lidt spænding, de øvrige kampe endte med klare nederlag. Og Hørsholm-holdet viste sine brede holdstyrke, da man satte Johanne Svendsen og Frederikke Svarre ind på førstedoublen, og som de derefter marcherede problemløst igennem. HRT er absolut et godt bud på mestertitlen, mens HIK skal kæmpe i den anden ende af tabellen for at undgå nedrykning.

Resultater:
1. DS: Anna Klassen – Ria Bhakta 60 75
2. DS: Mille Mørk – Emma Håkansson 61 60
3. DS: Mathilde Tranberg – Caroline Dandanell Lindahl 63 62
4. DS: Sarah Suljadzic – Alberte Kleist Jørgensen 61 46 10/6
1. DD: Johanne Svendsen/Frederikke Svarre – Bhakta/Cecilie Estlander Kønigsfeldt 61 60
2. DD: Klassen/Mørk – Lindahl/Jørgensen 62 60

Forrige artikelTE U12 Estland: Sebastian Kvist vinder sin første Tennis Europe titel
Næste artikelDH: Golden MTB afgjorde i Lyngby
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.