2. runde af kvindernes holdturnering bød ikke på overraskelser

Pulje 1:
Gentofte spillede lokalopgør mod HIK, og det blev en tæt match, hvor tre af de seks kampe blev afgjort i Match Tiebreak. Der var revancheopgør på 1. singlen mellem hjemmeholdets Maria Jespersen og HIKs Hannah Viller Møller. De to mødtes udendørs i DM-finalen med Hannah som vinder efter en meget tæt affære; denne gang blev det ikke så tæt, for Maria dominerede fra start til slut og vandt i to klare sæt. Samlet vandt Gentofte holdkampen med 4-2 og er nu klar til puljefinale mod KB på lørdag.

I den anden kamp var KB på besøg hos HRT, og KB-holdet havde afbud fra sygdomsramte Karina Ildor Jacobsgaard. Det blev et tæt opgør, og også her gik tre af kampene i MTB. På førstesinglen måtte KBs Mai Grage endnu engang bøje sig for HRTs dygtige veteran Silvija Talaja, men KB vandt holdkampen med 4-2. På lørdag spiller KB hjemme mod Gentofte, en kamp som afgør hvem der bliver puljevinder og dermed har retten til at vælge enten HIK eller HRT med i mellemspillet.

Pulje 2:
Puljens suverænt stærkeste hold, Birkerød havde hjemmebane mod B 93 og det blev en kamp uden stor spænding; Birkerød vandt holdkampen 5-1, og i de fem sejre som holdet vandt afgav man blot 4 partier!!
Birkerød er sikker på mellemspillet, og på trods af det klare nederlag, så er B 93 stadig det bedste bud på den anden mellemspils-plads.

Den anden kamp blev spillet mellem Esbjerg og Holte og sluttede 3-3. Begge hold må nok indstille sig på at spille 1- division næste år.

Pulje 3:
I Lyngby spillede hjemmeholdet mod ATK og den kamp vandt Lyngby med 4-2. I den anden kamp vandt Hillerød hjemme meget klart over Vester Skerninge, som nok må siges at være overmatchet i elitedivisionen.
Lyngby bør være klar til mellemspillet og den anden plads står mellem Hillerød og ATK; ATK vinder nok stort over Vester Skerninge i sidste runde, så Hillerød skal spille stærkt mod Lyngby.

På lørdag d. 18. november spilles følgende kampe i elitedivisionen:

Pulje 1:
KB – Gentofte kl. 10.00
HIK – HRT kl. 13.00

Pulje 2:
Esbjerg – Birkerød kl. 12
Holte – B 93 kl- 16

Pulje 3:
Lyngby – Hillerød kl. 13.00
ATK – Vester Skerninge kl. 11.00