Lørdag spilles næstsidste runde i Elitedivisionens grundspil og kampen om slutspilspladserne er tæt som aldrig før. Reelt har seks hold
mulighed for at spille med, når medaljerne skal fordeles d. 5. og 6. september. Hvert eneste point er afgørende, og weekendens opgør bliver uden tvivl tætte og intense.

Lyngby – Birkerød
Kampen spilles lørdag kl. 10.00 på Lundtoftevej 53 B i Lyngby

To hold som begge kæmper for slutspillet, og taberen af opgøret vil med stor sandsynlighed have udspillet sine chancer. Birkerød toppede senest sin opstilling med et par svenske spillere, og dukker de igen op, så er Birkerød klar favorit. Vi tipper 4-2 til Birkerød.

KB – HRT
Kampen spilles lørdag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej 147 på Frederiksberg

Begge hold kan nå slutspillet, men HRT kan ikke tåle et nederlag – det kan KB måske, men det vil i så fald sætte holdet under stort pres i grundspillets sidste runde. HRT holdet skal nok sætte sin lid til at holdets to første singler, Julita Saner og Johanne Svendsen, bidrager til pointhøsten, da KB ser stærkest ud på de bageste singler. Vi tipper 4-3 til KB.

Holte – Fruens Bøge
Kampen spilles lørdag kl. 11.30 på Carlsmindevej 26 i Holte

Hjemmeholdet skal vinde denne kamp, såfremt holdet stadig skal tro på slutspillet. Holte er da også favorit, men fynboernes bedste spiller vil være en udfordring for Holte, selv med svensk på toppen. Vi tipper 4-2 til Holte.

Gentofte – HIK
Kampen spilles lørdag kl. 12.00 på Skolevej 36 i Gentofte

Lokalopgøret mellem Gentofte og HIK har nok størst betydning for udeholdet. Gentofte synes nemlig sikker på slutspillet, mens HIK kæmper for at undgå nedrykning. Selvom HIK måske får tildelt flere point fra opgøret mod Holte, en sag som stadig behandles i DTF, så vil et stort nederlag nok alligevel betyde nedrykning. Vi tipper 5-1 til Gentofte

Stillingen i Elitedivisionen efter 5 runder:

Gentofte 20 point
KB 19 point
Lyngby 18 point
HRT 16 point
Holte 16 point
Birkerød 15 point
Fruens Bøge 12 point
HIK 10 point

Forrige artikel90 billeder fra KB vs. Lyngby og Gentofte vs. Give
Næste artikelDH herrer: Vigtigt lokalopgør i Gentofte
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.