Ved en Davis Cup kamp hvor man kun sidder på bænken, kunne man godt spørge om vedkommende har fået noget ud af det. Men det mener den eneste af danskerne der ikke var i kamp.

“Man lærer hvordan man træner professionelt op til sådan en Davis Cup. Man kommer tæt på drengene og trænerne. Det er faktisk første gang jeg ser en Davis Cup kamp. Det betyder meget at se hvordan det foregår bag kulisserne og der er rigtig mange praktiske småting man ikke er klar over der skal laves. Hvis jeg en gang kommer til at spille, så er jeg jo forberedt på det der kommer. Det er ikke bare at spille de tre dage. Det er også hvad man spiser osv.”

Hvad er planerne så for et af Danmarks største tennishåb?

“Jeg skal gerne være færdig om et års tids at være færdig med college tennis og min uddannelse derovre. Og så er planen at skulle spille fuldtids tennis. Det satser jeg faktisk alt på i så mange år jeg nu kan holde til det. Nu har jeg jo uddannelsen, så der er ikke noget tidspres angående det. Mit mål er at blive så god jeg overhovedet kan. Jeg har udviklet mig meget i USA, så det bliver forhåbentlig nogle spændende år jeg går i møde. Jeg glæder mig til at blive færdig og så jeg bruger det sidste år på at finde ud af hvornår og hvordan. Altså alt det med sponsorer og andre praktiske ting.”

Der er afløsere på vej, den dag det nuværende landshold er nødt til at holde. Og vi glæder os rigtig meget til at følge Søren Hess Olesen.

Forrige artikelDavis Cup Kolding: Træt Martin Pedersen hev den hjem
Næste artikelHvor spiller danskerne henne i uge 38?
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.