Vi vidste at Frederik Løchte Nielsen er en fremragende doublespiller, ja en af verdens bedste. Og det ville være forståeligt at den 27-årige studerende, Thomas Kromann ikke ville kunne følge det niveau. At det var Løchte der skulle trække læsset. Hvis det var det Moldova havde troet, så troede de forkert.

Hvordan kan han holde det niveau når han ikke spiller tennis på fuld tid?

[quote_box_center]”Der er mange der ikke ved at Martin Pedersen og jeg op til den her Davis Cup har trænet rigtig hårdt i 2 1/2 måned. Vi er i den samme klub. Vi har intensiveret med to træningspas om dagen. Kenneth er over os og det er det der idag lønner sig.”[/quote_box_center]

Tilskuerne kunne se at det var en stærkt servende Thomas Kromann der var på banen.

[quote_box_center]”Vi spiller aggressivt og går efter ballerne. Vi sætter de andre under pres og på et sådan underlag er det vigtigt at være over boldene. Det var os der gik ind og tog styringen. Det gav pote idag.”[/quote_box_center]

Udover sit studie har han sammen med sin broder og Martin Pedersen et par cafeer de passer, så der er nok at se til for Thomas Kromann udover den vidunderlige tennis han er så venlig at servere for os andre.

Forrige artikelDavis Cup Kolding: Løchte var tilfreds
Næste artikelDavis Cup Kolding: Kenneth Carlsen er stolt af sit Davis Cup hold, men glæder sig over nye talenter
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.