DR nøjes ikke med at streame kampene fra Davis Cup opgøret mod Sydafrika i weekenden. Kampene bliver også vist live på DR3, hvor der både fredag og søndag bliver studie-snak om Dansk tennis i pausen mellem singlerne

Per Colstrup Vinkel kunne næsten ikke få armene ned, da han tirsdag morgen kunne fortælle, at det nu var bekræftet, at DR3 sender live fra Davis Cup opgøret i Ceres Park & Arena i Aarhus, hvor Danmark møder Sydafrika i en afgørende kamp, som gælder oprykning til Group I Europe/Africa.
Derudover bliver kampene som tidligere omtalt livestreamet på http://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/live-davis-cup-tennis-danmark-sydafrika

Per kunne desuden fortælle, at den tidligere elitespiller fra Aarhus 1900, Søren Laursen bliver medkommentator og guider seerne gennem kampene sammen med Per, som i pausen mellem singlerne fredag og søndag vil sætte fokus på Dansk tennis.
Det er dog endnu ikke helt afklaret præcist, hvilke emner og gæster, der vil deltage i studiet.

Dansk Tennis Forbunds (DTF) direktør Klaus Nørby Jakobsen havde også svært ved at få armene ned, da han fortalte Tennisavisen om den indgåede aftale, hvor både Dansk Idræts Forbund (DIF), DTF og det Sydafrikanske forbund har bidraget økonomisk til, at aftalen kom i hus.
Klaus ønskede især at udtrykke taknemmelighed for den store imødekommenhed, som både Lars Brøndum fra DR og Jakob Draminski fra DIF har udvist.

Klaus fremsendte ovenstående dugfriske billede af den bane, hvor opgøret bliver spillet.
Underlaget, som er Hardcourt, Rebound Ace Synpave, var netop blevet lagt på.

DR Sporten har lavet et indslag, som oprindelig var planlagt til at blive vist mandag, men muligvis bliver det i stedet vist i DR Sporten kl. 2220 tirsdag – eller en helt anden dag.

Der er også mange andre Davis Cup opgør i weekenden, og i Tennisavisens udgaver af “Dagens kampe” i denne uge, vil der være links til livestreaming af nogle af disse opgør.