Der bliver hele tre forsvarende Wimbledon-mestre og to tidligere, når Jyske Bank Boxen i Herning den 26. november 2015 er kulisse til det mest spektakulære tennisarrangement på dansk grund nogensinde, Energi Danmark Champions Battle 2015.

Ud over Caroline Wozniacki, Serena Williams og Frederik Løchte Nielsen, kan publikum til Energi Danmark Champions Battle 2015 også se frem til at opleve årets vindere af Wimbledon-trofæet i Herredouble.

Succesfuld Herredouble

Spektakulært var det helt rette ord på det, der skete i starten af juli måned, hvor de to doublespecialister Horia Tecau fra Rumænien og Jean-Julien Rojer fra Holland gik hele vejen og sensationelt sikrede sig Wimbledon-trofæet i herredouble.

De to spillere er regnet blandt verdens bedste doublespillere, men sammen har de ikke den store erfaring. Det virkede dog ikke til at påvirke dem i negativ retning under årets Wimbledon, hvor de spillede herredouble i verdensklasse.

”Det var et eventyr, 14 dage jeg aldrig vil glemme. For mig der har tabt tre Wimbledonfinaler og troede turneringen var forhekset var det en ekstra stor triumf, ja den største dag i min karriere som atlet. Nu glæder jeg mig til at komme til Herning igen, hvor jeg sidste år tabte sammen med Robert Lindstedt, det nederlag ser jeg frem til at revanchere,.” udtaler Horia Tecau.

Publikum i Herning kan se frem til at opleve vinderdoublen Tecau og Rojer i aftenens første opgør kl. 19.00. Her møder den hollandsk/rumænske duo Wimbledonmestrene fra 2012, Frederik Løchte Nielsen fra Danmark og Jonathan Marray fra Storbritannien, den duo der også vandt 2014-udgaven af Energi Danmark Champions Battle.

Stjernespækket Tennisaften

Dermed er der lagt op til verdensklassetennis i Jyske Bank Boxen i Herning den 26. november. Ud over opgøret mellem de nuværende og tidligere herredouble Wimbledonmestre kan publikum se frem til en sand lækkerbisken, når verdens bedste kvindelige tennisspiller og Wimbledonvinder 2015, Serena Williams, igen kommer til Herning. Denne gang skal amerikaneren op mod den bedste kvindelige tennisspiller i Danmark nogensinde, Caroline Wozniacki.

Administrerende direktør i f.reklame, Mads H. Frederiksen, ser frem til en unik aften ved Energi Danmark Champions Battle:

”Det her er det største arrangement vi har været en del af, hvilket vi allerede nu mærker i forhold til interesse fra publikum, sponsorer og medier. Vi har hentet det bedste fra international tennis til Danmark, hvilket vi er stolte og ydmyg over. Vi glæder os til at vise det hele frem for publikum den 26. november,” udtaler Mads H. Frederiksen.

Kampene vises direkte på den landsdækkende sportskanal TV 2 Sport og en lang række udenlandske kanaler.

Billetsalget er startet på www.billetnet.dk +45 70 33 13 33 og i MCH Billetsalg, tlf. +45 99 26 97 08. Pris fra DKK 295,- inklusive gebyr.

Pressemeddelelse fra f.reklame A/S, arrangør af Energi Danmark Champions Battle.

Forrige artikelITF Westende: Karen Barbat nået i Main Draw
Næste artikelTwitter: Petra Kvitova ramt af virus
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.