Clara Tauson og Hannah Viller Møller følger i Caroline Wozniackis fodspor – spiller forkamp i Telia Parken til april foran 15.000 tilskuere.

Mandag den 30. april 2018 udfordrer verdensstjernerne Caroline Wozniacki og Venus Williams hinanden i Telia Parken. Australian Open 2018-vinder, Caroline Wozniacki skal op imod verdens nummer otte, den amerikanske tennislegende og modstander fra BNP Paribas WTA Finalen i Singapore 2017, Venus Williams.
Champions Battle 2018 er ikke blot en revanchekamp for de to superstars, men også en mulighed for at give næste generation af tennisspillere en stor oplevelse og inspiration fra de bedste tennisspillere i verden. Den talentfulde 12-årige, Caroline Wozniacki, mødte i 2002 sit store idol, Venus Williams, i Parken og nu får de unge tenniskometer, 14-årige Clara Tauson og 16-årige Hannah Viller Møller, samme unikke mulighed, når de skal spille forkamp foran de 15.000 tilskuere der samles til den største tennisfest nogensinde på dansk grund.

Den nu 14-årige Clara Tauson skrev sig i 2016 ind i de danske historiebøger, da hun blev den yngste danske mester nogensinde, blot 13 år, en rekord hun overtog fra netop Caroline Wozniacki, der vandt sit første danske mesterskab som 14-årig. 2017 var et rigtigt godt år for Clara; hun vandt guld ved det Europæiske ungdoms OL i sommeren og i efteråret spillede hun sig ind på senior-verdensranglisten efter at have vundet sin første seniorturnering – det betyder, at hun nu også er den yngste spiller på WTA verdensranglisten.
2017 var ikke kun et godt år for Clara Tauson; hendes modstander i forkampen til Champions Battle 2018, Hannah Viller Møller er Dansk Mester i damesingle både inde og ude og også i damedouble i 2017. 16-årige Hannah startede også 2018 rigtig godt, da hun kvalificerede sig til Australian Open juniorturneringen.

Det her bliver en helt ekstraordinær oplevelse i fantastiske rammer i Telia Parken, en gentagelse af historien fra 2002 – de to unge piger får altså samme unikke mulighed, som Caroline Wozniacki fik dengang, da hun mødte Venus Williams for første gang. f.reklames CEO, Mads H. Frederiksen glæder sig meget over at kunne give stortalenterne en god oplevelse og inspirere næste generation:
For dansk tennis er det rigtig positivt, at vi har nogle store talenter i Clara Tauson og Hannah Viller Møller med et rigtig stort potentiale til at tage over efter Caroline Wozniacki. Pigerne vil få en stor oplevelse, når de træder ind på banen i Telia Parken den 30. april, hvor de vil mærke, hvordan det er at spille foran et stort publikum og med en stor medieinteresse. Det er noget de kan lære meget af og tage med sig videre i karrieren.

Det nationale fodboldstadion bliver transformeret om til et tennisstadion. Da interessen for Champions Battle 2018 er helt enorm, bliver kapaciteten nu udvidet til omkring 15.000 tilskuere. De ekstra billetter vil blive sat til salg i den nærmeste fremtid, så man skal holde øje på Champions Battle eventen på Facebook.

Champions Battle 2018 program
• Kl. 18.00 Dørene til Telia Parken åbner
• Kl. 19.00 Clara Tauson vs. Hannah Viller Møller
• Kl. 21.00 Caroline Wozniacki vs. Venus Williams

Billetter kan købes via Ticketmaster: www.ticketmaster.dk/event/champions-battle-2018-billetter/441409