De to første slutspilshold er klar

I går blev første runde i mellemspillet og nedrykningsspillet afviklet, og mens der kom afklaring i pulje 1, så er pulje og nedrykningspuljen langt fra afgjort.

I pulje 1 tog KB en forventet sejr mod Fruens Bøge på 5-1, og da HIK tog til Esbjerg og vandt med samme cifre, så er både KB og HIK nu sikre på at nå slutspillet. Næste weekend mødes de to hold på HIKs anlæg i en kamp om puljesejren.

I pulje 2 vandt Gentofte en storsejr mod HRT på 6-0, mens Birkerød og Hvidovre spillede 3-3. Det indbærer at Gentofte i næste weekends holdkamp mod Hvidovre på udebane skal vinde to kampe for at sikre sig en slutspilsplads; Birkerød skal nok vinde stort i sin næste kamp mod HRT eller håbe på klar sejr til Gentofte mod Hvidovre for at sikre sig en plads i “Final Four”.

I nedrykningspuljen er der stor jævnbyrdighed holdene imellem, ATK slog Holte med 4-2 og Lyngby og Skovbakken spillede 3-3. Lyngby fører puljen inden sidste runde.

Forrige artikelWTA: Toronto – Bencic gjorde det igen – Serena Williams ude
Næste artikelElitedivisionen: 1. runde i mellemspillet, mænd
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.