I dag blev Finalen spillet ved WTA Finals i Singapore, hvor Verdens nummer 1 Angelique Kerber mødte Dominika Cibulkova, der noget overraskende havde spillet sig i Finalen, efter hun kun vandt 1 kamp i Round Robin Gruppen.

I Semi-finalerne i går vandt Kerber let med 6-2, 6-1 over Aga Radwanska.
Cibulkova vandt i 3 sæt med 1-6, 7-6, 6-4 over Svetlana Kuznetsova.
Efter den gode kamp af Kerber i går, troede de fleste vel nok, hun også kunne vinde igen idag, men sådan skulle det ikke gå.

I første sæt af Finalen startede Cibulkova bedst og førte hurtigt med 3-0, 4-2, 5-3, før hun vandt endelig sættet med 6-3. Kerber kunne slet ikke følge med i Cibulkova’s høje tempo.

I andet sæt blev det mere lige i starten og undertegnede troede at Kerber’s rutine i store kampe, ville blive afgørende med tiden, men sådan gik det ikke helt.
De holdt begge deres server til stillingen 3-3, hvor Cibulkova fik brudt serve igen, til at føre med 4-3 og hun holdt let sin serve til 5-3. Kerber kom på 5-4 hvor Cibulkova kunne serve for Titlen og Mesterskabet.

Cibulkova kom på 40-15 og havde 2 match bolde, men lavede en double fejl på den første og lavede en fejl på den 2. match bold, de havde nogle vilde dueller på de næste bolde, før Cibulkova igen havde en match bold og med en heldig netruller vandt Cibulkova kampen med 6-3, 6-4.
Cibulkova smed sig som ved andre kampe ned på banen, men Kerber ventede pænt ved nettet, på at hun kom op og sagde tak for kampen.

Dominika løb ud til sin mand og sin træner, forældre og hvem der ellers sad i hendes boks, men kunne ved on-court interviewet, ikke rigtig fatte at hun havde lige vundet WTA Finals, på den første gang hun var med.

I doubles havde de også før fået afgjort at 2 fra Rusland Vesnina og Makarova vandt med 7-6, 6-3 over Mattek-Sands og Safarova.

Tak forøvrigt til Jimmie48, der har givet Tennisavisen lov til at bruge hans billeder, fra hans rejser rundt om i Verden.

Forrige artikelITF Junior Vierumaki: En enkelt sejr til Olga. Helena og Eric ude efter 1. runde
Næste artikelTE U14 Mallorca: Asger Emil Ildor møder legenden Vilas
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.