Men det var vores Caroline der var bedst! Knap 24 timer efter hendes maraton sejr over Roberta Vinci, sendte Caroline Wozniacki en besked til resten af ​​Connecticut Open feltet med en eftertrykkelig 6-3, 6-0 sejr over det franske stjernefrø, Caroline Garcia.

Det så ellers ud til at Caroline Wozniacki endnu engang skulle ud i en lang nat, da Garcia snuppede et tidligt break, men Caro var på stikkerne derfra , vandt 11 af de næste 13 partierl og leverede en sand spærreild af forhånds vindere.

“I går var jeg dybest set ude af turneringen, stod overfor tre match points,” mindede Wozniacki New Haven tilskuerne om i interviewet efter kmapen.
“Jeg sov, regenererede, og var glad for at være her igen i dag, for at få endnu en chance, og det gik godt.”

Længe har Caros forhånd været hendes svage punkt – i modsætning til Garcias store forhånd – men Wozniacki forhånden var i fuld effekt torsdag aften, og det var med til at ødelægge det for Garcia der lavede mange uprovokerede fejl, der kun gav flere vindere til Caro . Ved kampens slutning havde Caro ramt tre gange så mange vindere, samtidig med at hun bevare koncentration og præcist spil på linjerne.

I kampen var der et fantastisk skud af Caroline der kom efter en fænomonal løbetur. Løbeturene havde Caro en kommentar til efter kampen.

“. Det renser mit sind og det hjælper mig på banen. Hastighed er en af ​​de ting, som jeg lever på når jeg spiller, så det er vigtigt at holde sig i form,” forklarede Wozniacki og tilføjede med et grin:

“Siden maratonen sidste år, troede jeg, at jeg var nødt til at fortsætte. Jeg har fået det rygte, at jeg er en maratonløber, så jeg er nødt til at holde det ved lige!”

Der er stadig arbejde at gøre i semifinalen, hvor Caroline møder den forsvarende mester, Petra Kvitova. De to har sidst spillet ved WTA-finalen i Singapore, hvor danskeren cruised forbi dette års Wimbledon vinder i to sæt.

Og så var der kys til alle på hendes hjemmebane i New Haven.

Og sådan blev kampens statistik – ganske gode tal.

Her er kampens bedste skud

Dagens kampe:
[4] [WC] Lucie Safarova (CZE) d Dominika Cibulkova (SVK) 6 – 7 (4) 6 – 4 7 – 5
[3] [WC] Caroline Wozniacki (DEN) d Caroline Garcia (FRA) 6 – 3 6 – 0
[L] Lesia Tsurenko (UKR) d [5] Karolina Pliskova (CZE) 6 – 2 6 – 2
[2] Petra Kvitova (CZE) d [7] [WC] Agnieszka Radwanska (POL) 7 – 5 6 – 4

Semifinalerne afvikles således – igen en tid for natteravne (danske tider):
19:00 – Lesia Tsurenko (UKR) V [4] Lucie Safarova (CZE)
01:00 – [3] Caroline Wozniacki (DEN) V [2] Petra Kvitova (CZE)