Sorana Cirstea fra Rumænien var næste modstander. En modstander hun kender godt fra juniortiden, og som double partner i 2009. Cirstea har været plaget af problemer med skulderen siden 2014, hvor hun begyndte sin vej tilbage til top 100. Hun er pt. #65 på ranglisten, men spiller godt pt. så absolut en spiller, der kunne udfordre Caroline.

Klar til kamp

Første sæt begyndte fantastisk for Caroline. Hun brød Cirsteas serv 2 gange og førte pludselig 30. Ikke fordi Cirstea spillede dårligt – tvært imod, men Caroline var lige den del skarpere. Begge spillere præsterede præcise grundslag, der var hårde og kontante. Spillet var på et højt niveau.
Hurtigt dobbelt break

Så fulgte igen et partier der stod Caroline på og 51. Det så ud som om sættet var i hus – men så begyndte Cirstea sit comeback. Caroline tabte sit serveparti og Cirstea vandt sit og brød Caroline nok engang – 54 stod det pludselig. Caroline havde en snak med daddy og servede sættet hjem rent 64.
Sættet i hus

Andet sæt var igen et eksempel på, hvor fokuseret Caroline var og intensiteten fra begge spillere var enorm. Det startede med 3 breaks først tabte Cirstea, dernæst Caroline, og så tabte Cirstea igen, og kampen begyndte at udvikle sig som i første sæt. Caroline holdt serv og brød nok engang og så stod der 51 som i første sæt. Ville situationen gentage sig – tjah Ciorstea fik igen et point ved at bryde Carolines serv. Så stod det 52 og Caroline skulle selv vise at hun kunne serve kampen hjem. Det blev lidt af et parti, hvor Cirstea havde muligheden for at breake igen. Caroline blev distraheret af et fly og fik en advarsel for at bruge for lang tid på at serve, men vandt bolden og fik sit andet match point, som hun udnyttede til resultatet 62. Caroline var fokuseret i dag. Havde måske ikke den bedste serv, men havde hårde præcise boldreturer, der slikkede linjerne og hun kørte modstanderen træt. Forhånden holdt selvom den var under angreb. Hun er klar til den næste.

Her et par situationer fra andet sæt

Wozniacki ved at løåbe væk med kampen

Så er kampen i hus

Næste modstander er spanieren Garbiñe Muguruza der er 6.seedet i turneringen.