Mange Caroline fans havde set frem til at se Caroline Wozniacki igen og helst i topform. Dagens modstander i anden runde var 25 årige hviderussiske Aliaksandra Sasnovic. De havde mødt hinanden 2 gange før med Wozniacki som vinder, sidste gang i Indian Wells 2018. Og hun vandt også i dag – men lidt heldigt 64 64.

Første sæt blev stillingskrig mellem to spillere, der mildest talt virkede rustne, men på hver sin måde. Sasnovic havde en giftig baghånd og et ok netspil, men en elendig serv. Caroline havde også en dårlig serv men fik sit kontrapil til at virke rimeligt. I første sæt var der 7 brudte partier, hvor Caroline trak det længste strå og vandt 4 af de brudte partier. Det var med et ok kontrapil, der ikke havde de store overraskelser og en modstander lavede den ene dobbeltfejl efter den anden. Flere gange i kampen var det årsag til et brudt parti. Caroline havde 2 DF i de to første af hendes servepartier mens Sasnovic havde 4, og et par af dem på et uheldigt tidspunkt. Bl.a. blev første sæt vundet af Caroline efter Sasnovics 4de dobbeltfejl. Summerer man så op på første sæt, så gik sættet til den mest konstant spillende, og det var Wozniacki. Wozniacki fik også bedre hold på spillet som sættet skred frem, men uden aggressivitet – 64.

Flot baghånd af Sasnovic

Flot Caro

Tålmodighed en dyd

Første sæt til Woz efter DF

Andet sæt Blev startet godt af Wozniacki, der kom foran 20, før det gik li9dt galt med koncentrationen og hun blev brudt to gange, så Sasnovic pludseligt var foran 23. Så fik Wozniacki spillet på plads igen og hjulpet af en dobbeltfejl brød Caroline tilbage. Så kom Caroline foran 43 og herefter fulgte kampens længste parti, hvor Sasnovic var foran 30-0 men så lavede 2 DF og tabte et point og der var breakmulighed til Wozniacki. Sasnovic kom på lige og et par fordele 2 gange, før hun igen lavede – en dobbeltfejl, der gav fordel til Wozniacki, som hun udnyttede – 53. Wozniacki skulle nu blot serve kampen hjem – men pludselig bagud 15-40 brød Sasnovic tilbage – 54. Som flere gange i kampen blev et break afløst af et kontra break, således også denne gang. Caroline brød Sasnovic rent i kampens sidste parti – 64. Tillykke med det Caroline – du er på vej igen.

Sasnovic hænger ved

WOZ

Woz trækker sejren i land med lidt held. Pænt tak for kampen

Kampens statistik

Næste modstander er Monica Niculescu der slog Garbine Muguruza