Efter en udmarvende 3 sætter i den første semifinale, der varede 3 timer og 15 minutter, var der dækket op til Caroline WOZNIACKI mod Su-Wei HSIEH (TPE). Hsieh er nr. 143 på den rangering der kommer ud på mandag. Hun har haft en del problemer med skader i 2014  – har skiftet double partner, så det burde jo efter alles mening ikke være noget problem for nr. 5 i verden. Det folk glemmer er, at rangeringen ikke betyder noget, når der spilles, det er simpelthen et spørgsmål om, hvordan spillet er på dagen. Hsieh er en rigtig god spiller, der udnytter hele banen, som vi så mange eksempler på i dag. Lækre dybe slag på tværs eller langs med linjerne var noget der prægede begge spilleres spil. Caroline var nødt til at spille dybt ellers blev det straffet, men selvom det tit var lige før Hsieh havde sikret sig pointet, så fik hun bolden tilbage igen, som det så ofte sker, når man spiller mod Caroline. Caroline har også den helt store fordel, at hun spiller ret konstant gennem hele kampen, med få pauser idet dybe spil. Det så vi et par eksempler på i andet sæt, hvor Hsieh startede med at bryde Caroline, der dog med det samme brød tilbage. Kampen var generelt velspillet af begge spillere, og havde Caroline ikke holdt sit høje niveau, havde resultatet ikke været så tydeligt. Carolines spil er efterhånden på et niveau, der lover godt for Indian Wells, der begynder i midten af næste uge. Forholdene i Malaysia er varmt – 26 grader i dag mens kampen blev spillet – og fugtigt – en luftfugtighed på 84%, der gør det svært at komme af med sveden – nå men det er jo ens for begge spillere. Caroline vandt 62 62, men fik bedre modstand i andet sæt end første, som der er en statistik over her:

Inde på turneringens hjemmeside er der en sammenligning mellem Hsieh og Caroline, og det er lidt interessant at se – hvordan vurderingen er fremkommet – tjah – men se selv:

Så Caroline i finalen for anden gang i år og programmet ser således ud:

Spilleplan – søndag, 8 marts 2015

CENTRE COURT Start: 16:00 – lokal tid
Yuliya BEYGELZIMER (UKR)/Olga SAVCHUK (UKR) [3] vs Chen LIANG (CHN)/Yafan WANG (CHN)

Sejrs ceremoni

Ikke før 18:00 – 11 dansk tid – kan – som i dag – blive forsinket på grund af regn.
Caroline WOZNIACKI (DEN) [1] vs Alexandra DULGHERU (ROU)

Forrige artikelDM Inde: Karen Barbat vinder over Mai Grage og DM titlen er i hus
Næste artikelKlubnyt: Samarbejde og nyt underlag til indendørs tennis får optimismen til at spire i Hirtshals
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.