Finalen i WTA turneringen i Istanbul blev en finale om "hånerette". Begge finalister stod med lige kort på hånden i kampen om at vinde 1. WTA titel i karrieren.

1. WTA titel på spil

Urszula Radwanska fra Polen stod i finalen over for Lesia Tsurenko fra Ukraine. De 2 spillere havde mødt hinanden én gang tilbage i 2012, hvor Urszula Radwanska vandt, da Lesia Tsurenko trak sig i starten af 2. sæt. I dagens finale var der INGEN, der trak sig. Begge gav deres bedste og viste stor moral for at vinde deres 1. titel i karrieren.

Lesia Tsurenko havde bedst held i det tætte 1. sæt, som hun vandt, inden hun tog styrringen og satte tempo på. Efter 1 time og 32 minutter kunne hun juble med hendes 1. titel i karrieren. Den drilske polak var nedlagt med cifrene 7-5, 6-1. Dermed må Urszula Radwanska endnu engang forlade en finale som taber.

Forrige artikelITF Junior Belfast: Samavati og Kristensen videre. Lentz og Gram ude
Næste artikelOptakt DM ude 2015: damesingle
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.