Efter en forventet sejr i første runde, over spanieren Lara Arruabarrena, ventede den knap 24 årige hviderusser Aliaksandra Aliaksandraŭna Sasnovich på et møde med Caroline. De havde mødt hinanden 1 gang tidligere ved US Open 2014, hvor Wozniacki vandt i 2 sæt. Sasnovich startede året med at komme i finalen i Brisbane og hun var ankerdamen bag Hvideruslands deltagelse i FED cup finalen 2017, og det må vel siges at være en meget god historie, da Azarenka ikke kunne spille for hjemlandet. Det skulle blive et rutsjebane opgør med mange breaks og fejl. Trods fejlene overlevede Caroline og vandt 64 26 63 – men det holdt hårdt.

Spillerne på vej

Første sæt blev en særdeles underlig affære med 7 breaks, mange uprovokerede fejl – også af Wosniacki. I løbet af relativ kort tid var vores Caroline bagud 14, før der skete noget positivt for Caroline. Hun vandt de 2 breaks tilbage, og så stod der 44. Caro servede med besvær sit serveparti i hus, og brød derefter Sasnovich for 4de gang til sæt cifrene 64 – var Caroline på rette vej?

Tidligt break af Sasnovich

Flot cross court Sasnovich

Caro på vej tilbage fra 14 til 34

På en eller anden måde vinder Woz første sæt

Andet sæt begyndte som første sæt med et servetab af CAroline. Spillet blev bedre, men det var mest Sasnovichs fortjeneste. Spillerne fulgtes ad til 24, hvor Sasnovich igen bryder Caroline til 25, og derefter med besvær servede sættet hjem – vi skulle pines med nok et sæt

Flot baghånd Sasnovich

Sasnovich tager andet sæt

Tredie sæt startede som de to første med et servetab af Caroline, der dog brød tilbage umiddelbart efter. Spillerne fulgtes ad til 32, hvorefter der fulgte 3 breaks – 42, 43, 53. Caro kunne så afgøre det hele, hvilket lykkedes 63. Nogen på twitter blandt hendes fans betegner kampen som en “ugly match” og jeg giver dem ret, men sejren kom i hus, og det var det vigtigste. Må håbe hun arbejder ferietilstanden af, så hun er klar til enten Stephens eller Kasatkina. Spiller hun som i dag taber hun.

Pyh sejren i hus

Kamp statistik