Flavia Pennetta fik pustet nyt liv i sine chancer ved BNP Paribas WTA-finalen i Singapore takket være en sejr i 2 sæt over Agnieszka Radwanska tirsdag eftermiddag.

Efter at have lidt et tab til Simona Halep i sin første round robin kamp, vidste Pennetta at endnu et nederlag ville ende hendes håb om at nå semifinalen.

Men præcise server, kraftfulde grundslag og en stædig afvisning af smerten fra en vable på ​​hendes højre fod, viste, at der var masser af kamp tilbage i den ældste kvinde på banen.

Noget af æren for kampviljen skal gå til Pennettas træner, Salvador Navarro. “Han har lige fortalt mig at jeg skal være mere aggressiv og vise at jeg ønskede at vinde, fordi jeg var ikke så sikker på det hele tiden,” sagde Pennetta.

Italieneren, der sluttede med 37 vindere, og var aggressoren i hele kampen, men fik det ikke hele tiden som hun ville have det.

I det første sæt, kæmpede hun sig tilbage bagud 5-3 og derefter blev det andet sæt forsinket i mere end fem minutter, da Pennetta fik sin højre fod behandlet og fået en stærk forbinding efter et grimt fald. Ved genoptagelsen af sættet, kom der tre rene vindere – herunder nogle fremragende forhånds lop – hjalp hende til at vinde aga’s serv.

Radwanska kæmpede videre til den bitre ende, og afværgede tre match point, før Pennetta med en baghånds vinder ned ad linjen for endelig at lukke kampen med en 7-6 (5), 6-4 sejr.

“Jeg prøvede at være virkelig fokuseret, forsøgte at ramme bolden hårdt, være aggressiv og ikke give hende for meget tid til at gøre sit job,” sagde Pennetta. “Jeg mener, hun spiller utroligt, hun kan køre dig rundt i timevis på banen, så du skal være virkelig aggressive mod hende.

“Mine server hjalp mig meget i dag, og hjalp mig med at spille på den måde jeg gjorde i dag. Selvfølgelig var nøglen at være virkelig tæt på grundlinjen, ikke at give ret meget af banen til Aga. Det er min første gang i finalen som single spiller. Det er virkelig rart at spille her, banen er god, og publikum er fantastisk. “

Den sidste kamp i round robin scenen – og potentielt hendes karriere – kommer mod Maria Sharapova. “Efter denne sejr, har jeg stadig en lille chance. Det er godt at være i denne position, for at have en chance for at spille endnu en kamp og komme i semifinalen.”

I den anden kamp i gruppen vandt Maria Sharapova over Simona Halep 64 64

Stillingen i RØD gruppe
———————-V—T-V—T henholdsvis vundne og tabte kampe og sæt
SHARAPOVA, Maria 2 – 0 4 – 1
HALEP, Simona 1 – 1 2 – 2
PENNETTA, Flavia 1 – 1 2 – 2
RADWANSKA, Agnieszka 0 – 2 1 – 4