Dagens semifinale – der blev den eneste, da Konta trak sig med skade i ryggen i den anden semifinale – stod mellem Caroline Wozniacki og det engelske wildcard Heather Watson, der før turneringen rangerede som nr. 126 på WTAs rangliste, og derfor skulle være en “let” modstander. WTA sæsonen er den mest omskiftelige i år, så ingenting burde tages for givet – heller ikke denne kamp. Heldigvis var Caroline klar over det, og selvom hun var lidt plaget af de to kampe i går, så trak hun det længste strå i en spændende match, der kunne have resulteret i det modsatte resultat. Caroline vandt 62 36 75.

Spillerne klar

Første sæt begyndte med et godt parti af Watson, der sluttede med et es. Carolines første parti var en anden sag, for trods to esser i det parti havde Watson alligevel breakpoint, og det var lidt af et parti hvor Caroline lukkede det med det andet es. Så sker der det der er lidt underligt at den spiller der har haft muligheden for at bryde efterfølgende spiller et dårligt serveparti – det skete i dag, så Caroline var pludselig foran 21 og holdt sin egen serv rimelig nemt – 31. Det blev 41 da Watson igen tabte sit serveparti rent – 41. Så gik Caroline lidt i stå og Heather Watson fik et af breakene tilbage – 42. Og så skete det igen Watson tabte sit serveparti og Caroline kunne serve sættet hjem 62 efter 32 min. Her glimt fra første sæt:

Watson startede godt

Caro on fire

På vej mod sættet

Statistik første sæt

Andet sæt gik sådan set fint nok og begge spillere holdt deres serv til 22, men så var det som om Caroline fik problemer midt i femte parti. Det skulle senere vise sig at det var lidt stivhed i ryggen som blev behandlet ved stillingen 25, hvilket antyder at Caroline ikke var på toppen i sættet. Efter MTO fik Caroline et parti men måtte se andet sæt gå til Watson – 36. Herunder lidt glimt fra andet sæt:

Caroline får det første break

Watson gir sig ikke uden kamp

MTO for Woznacki ved stillingen 25

Watson tager andet sæt

Tredie sæt skulle vise hvem der var mest ramt af ugens strabadser. De vandt begge deres åbningspartier, hvorefter Caroline tabte sin serv 12, hvorefter Watson tabte sit parti rent – der er et mønster der. Så fulgte nogle meget jævnbyrdige og velspillede partier til stillingen 65 til Wozniacki. Watson mistede lidt kontrollen over sit spil og Caroline reddede sejren hjem med besvær 75. En god spændende semifinale var til ende. Når Caroline var skarp i spillet – havde længde på boldene og yderlige server mm, så havde Watson ikke en chance, men slappede Caroline af og gjorde boldene lidt kortere så var det Watson der dominerede. Generelt er Carolines spil meget fint og hun er bestemt klaar til et godt Wimbledon. Situationer fra tredie sæt:

Caroline ved at finde melodien igen

Fin cross af Watson

Flot lob af Caro

Caro tager det længste strå

Matchpoint

Et pænt tak for kampen

Interview efter kampen

Finalemodstanderen i morgen er Karolina Pliskova fra Tjekkiet..

Her er hele semifinalekampen mellem Caroline og Watson