Elina Svitolina, der virtuelt er #11 mod Caroline Wozniacki, der virtuelt er #14 på ranglisten, lagde op til en jævnbyrdig affære. Sidste gang de mødtes var en ren midnatsforestilling over 3 sæt 5-7 6-4 7-6 i turneringen i Miami i 2016. Dengang var Caroline ikke på det sted hun er nu, så der var lagt op til revance. Det var et møde mellem de to bedste i den forgangne uge, men også et møde hvor systemerne var ved at være overbelastede. Caroline nåede sin grænse og måtte se sig slået af en flot spillende Svitolina 64 62.

Så kom der gang i kampen efter forsinkelse

Det der skulle vise sig at være udslagsgivende, var en svigtende baghånd, hvilket viste sig i antallet af uprovokerede fejl. Der var mange returer der endte i nettet. Dette skyldtes også at præcisionen svigtede i dag. De fulgtes pænt ad til 22, hvorefter Caroline skulle serve og endte med at sende en baghånd i nettet, hvilket betød at Svitolina kom foran 23. Svitolina holdt sit parti 24. Så fulgte et virkelig spændende parti, hvor mange ting var rigtige, men hvor 2 dobbeltfejl var ved at ødelægge det for Caroline. Efter 4 gange lige lykkedes det Caro at hive partiet hjem 34. Igen et flot parti af Svitolina 35. Igen fulgte et spændende parti, hvor Caroline igen kom i vanskeligheder med returer, der gik i nettet eller for langt. Efter 4 gange lige lykkedes det for Caroline at hive det parti hjem også, men det tappede kræfter 45. Caroline kæmpede det bedste hun kunne og havde lige et par gange, men Svitolina tager partiet og første sæt. Herunder nogle situationer fra første sæt:

Svitolinas forhånd var på toppen fra start

Caroline finder en vej

Flot duel af Sitolina

Og endnu et flot point af Svitolina

Flot baghånd af Svitolina

Første sæt Svitolina

Caroline fik en katastrofal start på andet sæt, hvor hun fra 30-40 kommer til fordel for Svitolina og laver en dobbeltfejl – hendes 3die -og partiet gik til Svitolina. Caroline gav ikke op, og brød rent tilbage 11. Caroline fandt et lidt mere aggressivt spil frem og vandt sit efterfølgende parti 21. Det blev 22, og Caroline skulle serve igen, og så gik det galt. Serven og returneringerne svigtede og 15-40, hvilket Svitolina sagde tak for 23. Svitolina fulgte op med et sikkert parti 24. Caroline serverede endnu en dobbeltfejl 0-30, men med lidt fight kom det til 40-40, og igen blev det fordel til Svitolina, og igen sagde hun tak 25. Svitolina kunne nu serve kampen hjem. Caroline havde chancen for at bryde, men Svitolina overlevede og afsluttede kampen med et meget flot passerslag ned langs den ene linje. Tillykke til Svitolina og god afslapning i næste uge til Caroline. Du har gjort det godt. Svcitolina er nu #2 på racelisten til Singapore og Caroline #5. På mandag rykker Caroline op på 14de pladsen på WTAs rangliste og Svitolina rykker op i Top 10 på en 10de plads. Godt gået ladies 🙂 Herunder lidt fra ANDET SÆT:

Da det endnu gik godt i andet sæt

Godt Svitolina point

Kampens sidste duel

Velkommen til TOP 10

Carolines tale:

Svitolinas sejrstale:

Svitolina med trofæet:

Forrige artikelTE Junior Zoetermeer: Mads Tagesen satser på ITF gennembrud i 2017
Næste artikelCollege Tennis: Mikael Torpegaard igen no. 1 på college ranglisten
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.