Anastasija SEVASTOVA fra Letland var næste modstander. Sevastova havde egentlig opgivet tenniskarrieren i 2013, men blev inspireret af sine jævnaldrene samt en flytning til Østrig, så hun begyndte et comeback i 2015. Caroline og Anastasija har mødt hinanden 2 gange før med Caroline som vinder – sidst i US Open i 2016. Sevastova vil være #24 på mandag, når den nye rangliste offentliggøres. Det blev ikke den store kamp i dag, men en lidt rutinepræget kamp af Caroline, der styrede kampen og kunne oppe sit spil, når det gjaldt. 63 64.
Spillerne på vej på banen

Caroline brugte de første partier til at justere sit spil, og spillerne fulgtes ad til 43, hvor Piotr kom på banen med nogle nye tips. Caroline brød Sevastovas serv 53. Caroline spillede godt og kontrollererende, men nogle af de finere detaljer blev i skuffen i dag. Efter et forholdsvist let spil stod der 63 – første sæt var hjemme. De største fejl Sevastova lavede var de mange uprovokerede fejl.

Klar til sidste bold i første sæt

Statistik fra første sæt

De første to partier i andet sæt gik til serveren. 3die parti blev afbrudt fordi det regnede let, så der var tid til lidt reparation ved stillingen 15-0. Efter en 10 minutters forløb blev spillet genoptaget og Sevastova servede partiet hjem 21. Rent parti til Caroline 22. Tid til at bryde 32. Der fulgte et længere parti som Caro hev hjem til sidst 42. Sevastova servede næste parti hjem 43. Herefter fulgte et parti, hvor Caroline lige mistede koncentrationen lidt og Sevastova brød tilbage 44. Sevastova kom derefter bagud 0-40, da Caro oppede sit spil, og det var det, der skulle til. Caro brødr igen Sevastova 54. Kampens længste parti var nok kampens sidste, der begyndte med en duel over 30 skud. Spillet var også i top og publikum var vidner til, hvad begge spillere kan, men Caroline servede kampen hjem 64.

Tid til at rette tapeningen når det allgevel regner lidt

Caro redder breakbolde

Sidste bold

Kamp statistik

På mandag vil Caroline være enten #13 eller #14 på ranglisten, afhængig af, om hun vinder finalen. På den såkaldte race liste til slutspillet i Singapore er Caroline enten #4 eller #2 på mandag. Caroline har alle muligheder for at komme højt på ranglisten, da hun kun skal forsvare 140 point frem til US Open, så det bliver spændende at se hvordan det går. Held og lykke i finalen i morgen mod enten Kerber eller Svitolina.