I det 16de opgør mellem Agnieszka Radwanska og Caroline Wozniacki stod det 9:6 før ørkenopgøret. Det var en let blæsende men af og til sol over center court, men hvordan kunne det være andeledes, når Miss Sunshine var på besøg. Ideelle betingelser og en temperatur på 23 grader gjorde forventningerne til kampen store. Ikke så mange tilskuere, men de fik en forrygende kamp at se.

Kampen startede med en Aga serv, der led under, at hun ikke havde spillet tidligere i turneringen, og når man spiller mod en topmotiveret spiller som Caroline, så er det ikke godt nok. Caro havde rimelig styr på returer og brød 10. En anden ting – selvom Aga og Caro har såillet 15 gange mod hinanden, har de aldrig mødt hinanden i en grand slam. Aga fik styr på sine returer og pressede Caroline, der kom bagud 15-40 og tabte partiet 11. I det hele taget var det en kamp, hvor de kørte hinanden rundt på banen, både på baglinien og ved nettet, og det kom der mange flotte og umulige dueller ud af. En flot baghåndsreturnering af Aga over hovedet bagud (se ndenfor)- Aga 12. Flotte dueller og gode fh og bh af Caroline 22. I det hele taget er FH blevet et våben for Caroline. Der fulgte igen et parti, hvor der blev disket op med lækre detaljer, som 2 flotte lob af Aga 23. Godt parti af Caro med gode server 33. Efter flotte partier af Aga og et par gode partier af Caroline stod der 55. En samling flotte returer – specielt efter et umuligt drop af AGA (se nedenfor)- brød Caroline og der stod 65. Aga blev i det efterfølgende parti kostet rundt på banen, og Caroline vandt sit serveparti og sættet 75. Her følger et par situationer fra første sæt:

Andet sæt blev også en velspillet affære, men Caroline havde overtaget. Aga servede igen først og tabte nok engang sit indledende parti 10. Caro var i hopla og trods lidt vanskeligheder blev det 20 bl.a. var der en flot kryds retur (sr nedenfor). Aga klarede sit parti 21, fulgt op af et rent parti af Caro 31. Aga klarede med besvær til 32. Caro havde vanskeligheder og var bagud 15-40, men fik det vendt til 40-40 fordel og 42 – flot netduel. Aga overlevede igen 43. En opslidende duel blev fulgt op med et es 40-15 og 53. Aga skulle serve for at blive i kampen, men Caro leverede et meget flot kontraapil og brød igen til 63 og sæt og match. Flot kamp af begge spillere, men på dagen kunne Aga ikke stille noget op. Så Caro så fik du trænet til din næste kamp mod amerikaneren Lauren Davis. Det var Carolines 45de sejr over en top 10 spiller. Lidt situationer fra andet sæt:

Til sidst kamp statistikken