I’m back – efter at være strandet i Flensborg i et døgn på grund af en bilreparation. Men der er ikke noget der ikke er godt for noget. Jeg endte nemlig blandt en herlig flok “hotel nørder” ved blot at sætte mig ned efter endelig at have fundet et hotel, der ikke lignede bedrøvelighedens Østtyskland – ALTE POST. Dette hotel er en ABSOLUT PERLE I FLENSBORG, lige åbnet 8-10 dage tidligere og med håndværkerne svirrende rundt som en flok arbejdsbier. Det skal nok blive flot. Hotellet ligger ved havnen og har hyggelige lokaler og flotte værelser. Hvem var det så jeg kom i selskab med? Det var såmænd de ´”hotel nørder” der i fællesskab havde effektueret deres drøm. Efter god mad og vin og alskens forskellige drikkevarer, gik jeg lettere beruset i sværere grad i seng ved ca 1 tiden, efter at have tilbragt 8 timer blandt nogle af de mest inspirerende mennesker jeg har mødt – tak for at jeg måtte møde jer.  Her er et link til hotellet:

http://www.ap-hotel.de/dk/

Tilbage til tennis. Det stod torsdag i Tysklands tegn ved Diamond Games i Antwerpen. Torsdag eftermiddag røg Kerber ud med fuld musik til en inspireret og dygtigt spillende Schiavone. 61 61 eller to “breadsticks” som det hedder i tenniskredse eller hvis man oversætter –  pizzaspader – her lidt statistik:

5te seedede Dominika Cibulkova er også videre efter lidt problemer med den lavt placerede De Vroome 63 36 62.

Safarova var også et stort smil efter hendes sejr over den franske spiller Kristina Mladenovich 64 61

  Så kom Eugenie Bouchard lidt i menneskehænder. Ikke fordi første sæt afslørede det men det gjorde de 2 næste sæt. Barthel fandt det bedste spil frem og kom med blændende spil foran og vandt andet sæt 61 efter at have tabt første med 46. Der skuile så et afgørende sæt til men Barthel fortsatte sit suveræne spil og 3die sæt endte 62 til Barthel endnu et dyk til Kim Cijsters turnering med de 2 topseedede ude.

Spilleplanen for fredag ser således ud:

CENTRE COURT start 12

Darija JURAK (CRO) / Laura SIEGEMUND (GER) vs Lyudmyla KICHENOK (UKR) / Nadiia KICHENOK (UKR)
Ikke før 14
Karolina PLISKOVA (CZE) [8] vs Lucie SAFAROVA (CZE) [4]
Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) [5] vs [Q] Francesca SCHIAVONE (ITA)

Ikke før 20
Mona BARTHEL (GER)vs Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA (CZE)
Andrea PETKOVIC (GER) [3] vs [2] Dominika CIBULKOVA (SVK) [6]

 

Forrige artikelITF Junior Copenhagen: Joe op i gear og er som Sigsgaard og Helmi i semifinalen
Næste artikelTE Junior U12: Arthur klar til EM sammen med Holger og Elmer
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.