Caroline Wozniacki fik al den kamptræning hun overhovedet kunne håndtere mod italieneren Roberta Vinci, der havde tre match points, før Caroline kæmpede sig tilbage og over målstregen en millimeter foran Vinci, idet hun vandt en gyser af en tenniskamp, 6-4, 6-7 (6) , 7-6 (7) og dermed nåede sin syvende kvartfinale ud af otte optrædener i New Haven.

Vinci var en potentiel taber – på papiret -, men den tidligere nr. 1 i double og to gange i US Opens kvartfinale, havde tillid til sig selv, med en 2-2 statistik mod Wozniacki (heraf en sejr på hardcourts i 2011), og tog en hurtig 4- 2 føring, men Caroline spillede sit bedste og vandt fire partier i træk og tog første sæt.

Caroline tog endnu 3 partier i træk efter at være kommet bagud i andet sæt. Vinci kæmpede sig tilbage og kom på højde med Caroline og andet sæt skulle afgøres i en tiebreak, hvor det lykkedes for Vinci at vinde andet sæt, og en gyser af et tredie sæt kunne tage sin begyndelse.

I et højdramatiskt tredie sæt, hvor Vinci ved stillingen 5-3 havde chancen for at serve kampen hjem, kæmpede Wozniacki sig nok engang tilbage og fremtvang endnu en tiebreak. Denne gang var det Wozniacki der nabbede sejren – efter at have to matchpoint imod sig – med den smalleste sejr set længe – Caroline vandt med 123 point mod Vincis 122 – en millimeter afgørelse!

“Jeg blev virkelig ved med at kæmpe,” sagde Caroline efter kampen. “Det kunne være gået begge veje, men heldigvis gik det min vej.”

Caroline er ikke ukendt med succes i New Haven, vi husker vel alle at hun vandt sine første 20 kampe i Connecticut Open før en skade afbrød hendes sejrsstime i 2012. At spille i en af ​​sine foretrukne turneringer, er Wozniacki uden tvivl klar til gøre hvad hun kan for at vinde sin femte titel på Connecticut Tennis Center.

“Det er absolut en hjemmebane fordel, og jeg elsker at publikum trak mig igennem i dag. Du kan høre publikum;… De skubbe dig bare den lille smule ekstra, og jeg er sikker på at det også gik ind i hovedet på hende, hver gang Jeg vandt et punkt, især når det var et virkelig sejt point, så råbte publikum højlydt på mig.

“Jeg elsker denne turnering, jeg har så meget støtte her.”

Spilleren der står mellem Caroline og semifinalen er det franske stortalent Caroline Garcia, som vandt over den slovakiske veteran Magdalena Rybarikova tirsdag (Wozniacki fører 1-0). Garcia havde en god uge i Cincinnati, hvor hun besejrede Sabine Lisicki og verden nr. 4 Petra Kvitova.

“Jeg har ikke spillet mod hende i lang tid. Hun forsøger at tage bolden tidligt. Dybest set, forsøger hun at være inde på banen hele tiden. Så for mig handler det om at skubbe hende tilbage.” sagde Caroline.

En potentiel semifinale modstander til Wozniacki er Karolina Pliskova der overlevede et hårdt åbnings sæt tidligere på dagen mod genopståede Olga Savchuk, der spillede i sin tredje WTA hovedturnering i 2015. Hun vandt sin kamp 6-4, 6-1. Wozniacki har slået Pliskova i alle deres tidligere møder, men alle tre sejre har krævet et sidste sæt, så der er lagt op til endnu en gyser!

Onsdagens resultater i overblik:

[3] [WC] Caroline Wozniacki (DEN) d [Q] Roberta Vinci (ITA) 6 – 4 6 – 7 (8) 7 – 6 (7)
[7] [WC] Agnieszka Radwanska (POL) d Alize Cornet (FRA) 6 – 4 6 – 2
[2] Petra Kvitova (CZE) d Madison Keys (USA) 4 – 6 6 – 1 6 – 2
[5] Karolina Pliskova (CZE) d [Q] Olga Savchuk (UKR) 6 – 4 6 – 1

Torsdagens spilleålan (danske cirka tider)

19:00 – Lesia Tsurenko (UKR) V [5] Karolina Pliskova (CZE)
21:00 – [4] Lucie Safarova (CZE) V Dominika Cibulkova (SVK)
23:00 – [7] Agnieszka Radwanska (POL) V [2] Petra Kvitova (CZE)
01:00 – Caroline Garcia (FRA) V [3] Caroline Wozniacki (DEN)

Forrige artikelCopenhagen TE: Marcus Løvstad-Gebauer fortsætter med at nedlægge sine seedede modstandere
Næste artikelTE BMW Junior Cup: Sille Larsen forstyrret af tennisfar og taber
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.