Dagens anden kamp for Caroline Wozniacki var mod den 34 årige australske double specialist Anastasia Rodionova. Rodionova er oprindelig fra Rusland, men flyttede til Australien i 2005, og har repræsenteret Australien siden 2009. Før Charleston havde hun kun spillet 3 single kampe i år og er #669 på den sidste rangliste. I dag har det været blæsende og 17 grader, så basis for lidt forkølelse.

Spillerne på vej

Caroline fortsatte sit forrygende spil i dagens anden kamp, hvilket er anden gang i år hun har prøvet det. I Doha var det også blæsende, regnfuldt og køligt, så det er åbenbart noget der forfølger Caroline, selvom det må siges at gå helt godt for hende. Således kom Caroline foran 40 i første sæt før Rodionova fik sit første point. Rodionova kom tilbage i sættet og nåede op på 53 inden Caroline servede sættet hjem – 63. Flotte returer både fra forhånd og baghånd, gode server prægede første sæt. Her lidt scener fra første sæt.

Woz fortsætter hvor hun slap

Forrygende form

Første sæt i hus

Andet sæt begyndte med et break til Caroline, der havde fuld styr på blæst og modstander. Hun fulgte op med at vinde sit eget serveparti, hvorefter Rodionova kom på tavlen. Caroline fortsatte og viste klassespil bl.a. med et super lob som hun efterhånden har lavet en del af i år – 31. Kampens længste parti fulgte med 6 gange lige og 3 fordele til Caroline, der dog ikke kunne udnytte dem – 32. Rodionova havde fået lidt medvind og brød efterfølgende Caroline og så var det – 33. Som så mange gange før oppede Caroline igen sit spil og brød igen Rodionova. Fulgte op med at holde serv og brød så igen Rodionova og vandt sættet 63. Flot servestatistik med en første serve procent på 89 og anden serveprocent på 100. Forhånd, serv og baghånd fungerede under disse blæsende forhold. Lidt scener fra andet sæt.

Flot point af Rodionova

Sejren i hus

Statistik fra kampen

Interview

Caroline er 1 sejr fra top 10 og fra at blive #1 på racelisten til Singapore, der kun tæller resultater fra 2017. Det må siges at være godt gået. Næste modstander er Jelena Ostapenko fra Letland. Det bliver igen en kamp ved 1 tiden lørdag morgen, så hav kaffe og et par madder klar.

Her et interview i Tennis Channel (tryk på linket)