Kvartfinalen i dag var imod den lettiske spiller Jelena Ostapenko. De har kun mødt hinanden 1 gang før, og det var i New Haven sidste år, hvor Jelena Ostapenko vandt. Ostapenko er 19 år og som Wozniacki Wimbledon junior mester – det skete i 2014. Hun er pt. #53 på WTA ranglisten. Så der var lagt op til en god kamp. Igen ikke alt for varmt 19 grader.

Spillerne på vej

Første sæt viste hvorfor Ostapenko var kandidat til at blive årets nye spiller sidste år. Hårdtslående og præcise returer helt ude ved linjerne. Spillerne fulgtes pænt ad til 22, hvorefter Ostapenko først havde en heldig netruller og siden nogle fantastiske returneringer, hvorefter hun brød Caroline første gang. Ostapenko var lidt presset i sit serveparti, men vandt og fulgte op med at bryde Caroline nok engang, og så stod det 24. Igen var Ostapenko lidt presset, men vandt sit serveparti og fulgte op med at vinde Carolines for tredje gang – 26. Det der afgjorde det sæt var Ostapenkos uberegnelige forhånd og så en træt Caroline, der ikke fik længde nok på sine returer. Herunder lidt eksempler fra første sæt.

Ostapenko kommet godt i gang

Første break til Ostapenko

Ostapenko bryder Caroline

Så er første sæt færdig

Andet sæt fortsatte med Ostapenko i førersædet, der brød Caroline i første parti. Wozniacki var mere med i andet sæt og var flere gange i stand til at spille lige op. Hun brød således tilbage og vadnt med besvær sit eget serveparti. Ostapenko holdt sin serv og så kom Caroline bagud 0-40 og der var tydelige træthedstegn hos Caroline, der måtte se sig brudt igen – 23. Der fulgte 4 partier, hvor de holdt deres serv – Caroline med besvær, og så stod det – 45, og Ostapenko kunne serve kampen hjem. Selvom der var lige en tre gange, så sluttede Ostapenko kampen med et es. 3 kampe indenfor 26 timer var for meget at byde sin krop. Stor anerkendelse til Ostapenko, der spillede brilliant tennis. Så er der lidt frihed til Caroline, før det går videre i Europa fra 1. maj i Prag. Episoder fra andet sæt herunder.

Ostapenko bryder

Fantastisk Caro retur

Ostapenko powerhouse

Wozniacki redder et matchpoint

Så gik den ikke længere

Kampens statistik