Endnu engang stod der en tysker i finalen med mulighed for at få en tysker øverst på skammelen igen.

Finalen i Charleston gik hele vejen

5. seedede Angelique Kerber fra Tyskland stod i finalen af WTA turneringen i Charleston over for 7. seedede Madison Keys fra USA. De to spillere stod over for hinanden i deres 4 indbyrdes opgør med en lille fordel til Angelique Kerber (2-1). Derfor var der lagt i kakkelovnen til et brag af en finale.

Angelique Kerber stormede igennem 1. sæt, som hun sikrede sig med cifrene 6-2 efter meget sublimt tennis. I 2. sæt kunne Angelique Kerber “læne sig tilbage” og se en meget mere velspillende Madison Keys begynde at finde det spil frem, der kendetegner hende – hårdt og fladt. Madison Keys erobrede 2. sæt, og dermed var der klar til en finale, der ville gå hele vejen. Madison Keys startede 3. sæt som lyn og torden og bragte sig hurtigt på 4-1, og kampen sneg sig mod en afgørelse, MEN.

Som man kender Angelique Kerber bedst, så kravlede hun stille og roligt tilbage i kampen, og inden champagnepropperne var sprunget, havde tyskeren udlignet til 5-5 i sæt. Kerber sikrede sig det afgørende break i 3. sæts 11. parti, og kunne løfte armene med cifrene 6-2, 4-6, 7-5.