Efter en fint spillet førsterundekamp stod Caroline Wozniacki overfor amerikaneren Christina McHale. De havde mødt hinanden 6 gnge før med 4 sejre til Caroline – den sidste kom i Auckland i 2016. 27 årige McHale er pt #90 på ranglisten. Det blev igen en Wozniacki sejr med 64 60.

Første sæt begyndte med en langsom start af begge spillere. De skulle lige varmes op. Begge spillere lavede en del fejl – Carolines skud for brede, for lange og i nettet og McHale lidt det samme. Caros 3die serveparti var bedre, og det var som om, hun var begyndt at finde sit spil – 3-2. Men serven fra begge spillere på dette tidspunkt UNDER 40%. Caro brød McHales serv efterfølgende – var oppe 15-40. I det efterfølgende part var Caroline foran 40-0 men måtte se McHale tiltvinge sig et breakpoint før hun fik kontrol over partiet og reddede det hjem -5-2. Serven lidt bedre – omkring 50% for begge spillere. Så fulgte sættets længste parti hvor McHale måtte arbejde for at få partiet hjem og det lykkedes og gav hende momentum så hun brød Caros serv efterfølgende, hvor Caro lavede sin første dobbeltfejl – 5-4. Og selvom McHale havde momentum så sikrede WOzniacki sig første sæt ved igen at bryde McHale rent – 6-4.

McHale på linjen

Wozniacki redder første sæt trods alt

Statistik for første sæt – selvom der står 2-0

Andet sæt blev en del flottere end første sæt. ozniacki startede sættet med at vinde sit eget serveparti for derefter at vinde et langt andet parti. Så var Caroline på sporet igen og nærmede sig det overbevisende spil fra mandagens kamp. Serven blev hævet fra 52% første server inde til 75% i andet sæt. Da Caroline vandt 80% af disse server så er det klart at servepartierne var nemmere at vinde i andet sæt. 3-0, 4-0 og 5-0 blev det. McHale skulle prøve at komme på tavlen og var foran 40-15 men Carolines vedholdenhed blev igen afgørende og Caroline tog også den sidste mulighed fra McHale til at komme på tavlen – 6-0 og et såkaldt æg. Godt spillet i andet sæt, hvorimod første sæt var præget af for mange fejl og ringere server. men det giver forhåbning om at storspillet indfinder sig i tredie runde hvor Wozniacki skal møde Katerina Siniakova.

Mchale ud i hjørnerne

Caro tager andet sæt og dermed kampen

Her er lidt highlights fra kampen – tryk på linket

Statistik

Caros 16de sæt vundet i træk i Beijing uden sæt til modstanderen