I Brisbane Australien var det Victoria Azarenka der trak det længste strå, da hun satte Angelique Kerber på plads i finalen. Hun vandt 63 61 efter en fantastisk uge.

Azarenka har været i topform hele ugen – hun mistede blot 13 partier i hendes fire kampe, der førte op til finalen – og hun fastholdt formen mod den 4-seedede Kerber lørdag aften, stod overfor lidt modstand i starten, men Vika tog komplet kontrol fra 3-lige i det første sæt og vandt, 6-3, 6-1. Joe Vika er stærkt på vej tilbage i top 10.

I Shenzhen, Kina – En dag efter at have sikret en tilbagevenden som verdens nr.4 – lige i tide til en Top 4 seedning ved Australian Open – vandt Agnieszka Radwanska den 18. WTA titel i sin karriere ved Shenzhen Open.

Ved at nå nå finalen i den internationale tennis turnering, sikrede Radwanska at hun passerede Maria Sharapova til nr.4 på WTA Ranglisten, og det garanterer hende en eftertragtet Top 4 seedning i Melbourne.

Og som om det ikke var nok, spillede den 1.seedede polak næsten fejlfri tennis og vandt titlen lørdag eftermiddag, cruisede forbi Alison Riske i finalen på en time og 16 minutter, 6-3, 6-2 . Aga er også klar til en god præstation ved Australian Open.

I Auckland blev det ikke til en Wozniacki trium men en sejr til Stephens. Hun fortsatte sit gode spil senere på dagen i finalen – Stephens, den 5.seedede, vandt ni af 11 partier fra stillingen 4-5 i åbnings sættet og kørte væk med kampen mod Goerges, 7-5, 6- 2.

Hun vandt alle 10 af sine serve partier i kampen, og undgå de to eneste break point, hun stod over for. Også Stephens må sige at være på rette vej til Australian Open.

I næste uge gælder det turneringen i Sydney, der er sidste turneringen før det går i gang Melbourne næste week-end.