Med en hårdt tilkæmpet sejr på 46 63 64 efter 2 timer 35 minutters spil er Caroline i årets første finale. Hvilken fight det var imod en særdeles hårdt slående modstander. Strycova var i den grad i stand til at finde de huller i Carolines forsvar der var. Mange gange med besnærende flot spil, hvor Strycova fandt vinkler, hjørner og netspil af verdensklasse. Caroline prøvede forgæves at finde sit spil i første sæt, hvor hun havde en del break muligheder men ikke kunne udnytte dem. Andet sæt startede også med et tilbageslag for Caroline, da hun tabte sit første point. Herefter var det ligesom at fighteren vågnede for alvor. Caroline fandt sit bedste spil frem og brød tilbage og udbyggede sin føring til 31 hvorefter det bølgede frem og tilbage, men Caroline forsvarede sin serv og kom sejrrigt i mål med 63. Tredie sæt var en lækkerbidsken for publikum, da spillet blev endnu bedre især fra Caroline, der diskede op med verdensklasse slag, der var så gode at selv Strycova applauderede. Caroline kørte sættet hjem og vandt sættet 64 og er nu i finalen mod vinderen af den anden semifinale Venus Williams. Stillingen i deres indbyrdes opgør er 5-0 til Venus, men det er en ny kamp og hvorfor skulle Caroline ikke kunne tage den første skalp over Venus 😉

Centre Court – lokale tider – husk vi er 12 timer bagud
12:00 -[1] Sara Errani / Roberta Vinci (ITA / ITA) V [4] Shuko Aoyama / Renata Voracova (JPN / CZE)
14:30 -[1] Caroline Wozniacki (DEN) V [3] Venus Williams (USA)