Ungdom mod erfaring. Ugens store overraskelse canadieren med rumænske rødder – Bianca Andreescu – kunne hun gøre rent bord? Kunne hun eliminere Julia Goerges sidste års vinder og dermed blive ugens anden ungdoms vinder – efter Sabalenka vandt i Schenzen? Kunne hun blive den anden Canadier der vandt i Auckland? Den anden? Ja for Eugenie Bouchard tog sig af doubletitlen sammen med amerikaneren Sonya Kening — se her:
Double vinderne

Jeg vil overlade det meste til klippene fra Twitter, hvor der var mange i dag.

Spillerne på vej ind til den specielle velkomst

Første sæt blev et katastrofalt sæt for Goerges, der ikke fik et ben til jorden i de første 4 partier, hvor hun allerede havde tabte 2 af sine servepartier. Første serverne svigtede, der var dobbeltfejl, anden serverne svigtede, og hun havde ikke nogen rigtige midler mod Andreescu. Trods det at hun brød Andreescu 2 gange, så blev hun selv brudt 4 gange. Her lidt indtryk fra første sæt, og læg derefter mærke til statistikken. Kunne det fortsætte i andet sæt?

Ingen nerver

Goerges får et break tilbage

Hvilken retur

Andreescu tager første sæt

Stats

Andet sæt viste en helt anden Julia Goerges – serven begyndte at fungere, knap så mange fejl, og vinderene begyndte at komme.Hun brød Andreescu i første parti og vejen så åben ud, men Andreescu brød tilbage og kom også foran 54 før erfaring og beslutsomhed førte igennem et servehold og et break til at tage sættet 75. Et tredie sæt var nødvendigt.

Sjov reaktion af Goerges

Gode vinkler fra Andreescu

En indædt Goerges tager andet sæt

Statistik som nat og dag for Goerges

Tredie sæt begyndte med et break og Goerges var tilbage på sejrskurs. Der kom et par servehold, og så brød Goerges ige til 14, og det så ud som om at det mentale spil fik stor betydning for indstillingen hos Andreescu. I det hele taget er tennis mest et mentalt spil. Erfaringen spillede ind også, og pludselig stod det 15 og Andreescu skulle serve for at blive i kampen, og det gik ikke, Goerges brød for tredie gang og vandt 16 og dermed kampen. Alt i alt en rigtig god indsats af begge spillere, og vi vil se meget mere til Andreescu i fremtiden. Godt gået af Goerges, der overvandt sit mentale breakdown. Back to back sejr i Auckland, der må være hendes specielle sted på jorden. Første gang i vel 15 år, at en spiller vinder to år i træk i Auckland.

Fantastisk forhånd

Sejren i hus

Kampens statistik

Og de to kan man da ikke stå for

Pæne ord til spillerne

Andreescus tale

Tid til Goerges