Klar favorit hos kvinderne: Serena Williams.

Kvindernes række har en altoverskyggende favorit- Serena Williams. Hun er så klar en favorit at alle eksperter er enige om at såfremt hun spiller op til normalt niveau, så tager hun titlen. Kun skader, sygdom eller deciderede off-days kan true hende.

Men Serena har ind imellem udfald i sit spil, og da hun spiller sit eget spil kompromisløst, så kan hun på disse dage, hvor fejlslagene nærmest står i kø, tabe til spillere hun normalt ingen problemer har med.

Når det så er sagt, så skal det anerkendes at der andre spillere som spiller godt på græsunderlaget; Petra Kvitova og Maria Sharapova har absolut kapaciteten til at vinde Wimbledon, som de begge har gjort tidligere.

En spiller som Viktoria Azarenka har spillet til at gå langt, men kan hun få det til at hænge sammen over fjorten dage, det er nok tvivlsomt.

Hvad er Caroline Wozniackis chancer? Caro hører ikke til topfavoritterne, men har tidligere vist at hun godt kan spille på græs, men hun skal håbe på en lodtrækning, hvor hun indledningsvis undgår de stabile hard-hittere.

Ladbrokes odds på kvinderne:

Williams 2/1
Kvitova 7/2
Sharapova 9/1
Azarenka 10/1
Halep 14/1
Safarova 20/1
Lisicki, Radwanska og Keys 25/1
Wozniacki 33/1

Skal der gives et bud som ikke er Serena Williams, så tror vi mest Maria Sharapova.

493862355MW00376_Day_Six_Th 493862681MW00140_Day_Seven_

Forrige artikelITF Junior Aarhus: International erfaring for flere nye danske spillere
Næste artikelWimbledon: Se hvad der optager publikum på de sociale medier
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.