besejret Både Emilie Francati og Benjamin Hannestad afsluttede dansk Grand Slam med i kvartfinalen i double

Emilie Francati og Emily Arbuthnott blev i en yderst jævnbyrdig kamp i kvartfinalen i double ved juniorernes US Open besejret af 4. seedede Anna Blinkova/Olesya Pervushina (RUS), der vandt med cifrene 6-1, 6-7(2), [10-7].

Selvom 1. sæt ifølge cifrene blev vundet sikkert af russerne, havde Emilie og Emily flere chancer for at bryde serven, men i 2. sæt lykkedes det 3 gange at bryde serven, men det samme gjorde modstanderne, som også havde 3 breaks i 1. sæt, og derfor blev 2. sæt afgjort i tie-break, hvor Emilie/Emily kun afgav 2 point.

I den afgørende match-tiebreak førte russerne 3-1, men de kom derefter bagud 3-4, og senere var de foran 6-4, men de blev igen hentet, og Emilie/Emily kom foran 7-6, hvorefter de tabte 4 bolde i træk og dermed kampen.

Alex De Minaur/Benjamin Hannestad
Foto: Lene Francati

Kort tid efter spillede Benjamin Hannestad og Alex De Minaur (AUS) kvartfinale mod Lloyd George Harris (RSA)/Yosuke Watanuki (JPN), som vandt efter 2 tiebreaks 7-6(2), 7-6(5), og dermed sluttede den danske deltagelse ved årets sidste Grand Slam turnering med 2 kvartfinaler.

Alle 3 billeder er fremsendt af Lene Francati.

Alex De Minaur/Benjamin Hannestad
Foto: Lene Francati