Simona Halep møder Maria Sharapova i første runde af US Open 2017.

Verdens nr. 2 Simona Halep skal møde nr. 147 i verden Maria Sharapova. Hun er ikke helt ukendt da hun er tidligere nr. 1 verden og har vundet US Open.

Maria kom tilbage tidligere i år efter 15 måneders karantæne. Hun var ikke andet end lige kommet tilbage på WTA turen, da hun blevet skadet. US Open er hendes første store turnering siden hun kom tilbage. Den sidste turnering hun spillede var i Standford hvor hun måtte trække sig i andet sæt mod Lesia Tsurenko.

Simona og Maria har mødtes 6 gange før og det er faldet til Maria’s fordel hver gang. Men Simona er i god form har været i flere finaler i år hvor hun vandt i Madrid. Den sidste turnering hun spillede var i Cincinnati, hvor hun tabte mod Garbine Muguruza i to sæt. 6-1 6-0.

Hvad kan man forvente af denne kamp, er nok at den måske kommer ud i en tre sætter. Bare fordi Maria har været ude længe skal man ikke regne med at hun bliver nem at slå for Simona. Maria er en fighter og kæmper til den sidste bold. Og så har hun noget at bevise for hele tennis verden, at bare fordi hun har været væk fra professionel tennis i 15 måneder begrund af doping og været skadet, så kan hun stadig spille top tennis og hører til i verdens toppen og den rangering hun ligger på nu ikke passer til hende.

Forrige artikelDagens kampe mandag 28. august: Wozniacki “forskudt” tirsdag morgen
Næste artikelDH kvinder: De fire hold til slutspillet er klar
Anna-Sofie er 34 år og kæmpe tennisfan. Hun har fulgt med i tennis siden hun var i starten af tyverne. Anna-Sofie går op i både WTA og ATP tennis, og følger mange af spillerne på de sociale medier via Twitter og Instagram.