Hannah Viller Møller var en af UMs største favoritter, og hun vandt som ventet over Martha-Elisa Stemann, der har markeret sig på det seneste

Hannah Viller Møller (HIK) var muligvis den mest oplagte af favoritterne ved UM inde 2015, og det har hun hun levet helt op til med sikre sejre i 2 sæt inden finalen, og det blev der ikke ændret på i finalen, hvor det igen blev til en sikker sejr 6-2, 6-2 over en af turneringens overraskelser, som var klubkammeraten Martha-Elisa Stemann.

I flere indlæg har Tennisavisen manglet mulighed for at vise billeder af Martha-Elisa, der for kort tid siden vandt Bakken Cup JuniorGPS, og her ved UM blev det til flotte sejre over flere af de seedede spillere, 3. Clara Tauson (Gentofte), 8. Ida Hasselbalch (HRT) og i semifinalen over Mille Elsborg (Roskilde), som også har markeret sig ved at vinde over 5. seedede Jacqueline Tully (Hvidovre) og 2. seedede Camilla Flintholm Jensen (Fruens Bøge)

Det forsømte forsøges indhentet ved at bringe et billede, som blev taget ved UM forleden, og efter finalen fik Tennisavisen lov at tage et billede med Martha-Elisa og lillesøster Maybrit samt de stolte forældre.

Hannah Viller Møller også mester i Pigedouble med Alisha Ali Hussain som makker

Hannah Viller Møller var naturligt nok også favorit i Pigedouble, hvor hendes makker var Alisha Alie Hussain (Hillerød), og de levede helt op til deres 1. seedning med sikre sejre undervejs til finalen, hvor det igen blev til en overbevisende sejr, da de vandt 6-3, 6-0 over Clara Tauson (Gentofte) og Nina Vicic (Hillerød).

Forrige artikelUM Inde U12: Michelle Tully vinder over favoritten Sille Larsen
Næste artikelUM Inde U14: 5. seedet favorit overlever 2 matchbolde og tager titlen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.