Det er de 4 topseedede, der lørdag kommer til at dyste om de 2 finalepladser ved UM 2016.

Toseedede Divine Dasam Nweke (KB) sikrede sig sin plads i semifinalen med en sikker 6/0 6/2 over Hillerøds Agusta Birn. Hendes modstander i semifinalen bliver Lyngbys Natacha Schou, der også delte et æg ud, i 1. sæt mod Roskildes Isil Yasmin Yurttas, hvor efter hun i 2. sæt hev sejren hjem med 6/3. Natacha Schou vandt deres seneste indbyrdes opgør i oktober ved semifinalen i Farum EfterårsCup, så Nweke har revanche til gode i et opgør, hvor det på forhånd er svært at udpege en favorit.

I lodtrækningens anden halvdel var 2. seed Johanne Christine Svendsen (Kolding) i sprudlende påskehumør. Hun uddelte to påskeæg til HIK´s Rosa Viller Møller, og er favorit, når hun lørdag møder Hillerøds Frederikke Birn, der sikrede sig sin plads i semifinalen med 6/2 6/3 over HIK´s Noa Hylbæk Toelhøj. Svendsen vandt for to uger siden over Birn i semifinalen i en turnering på hjemmebanen i Kolding.

Forrige artikelUM 2016 Odense: Spændende semifinaleopgør i vente i U12
Næste artikelITF Junior Corradino Paola: Clara Tauson finaleklar med arbejdssejr
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.