Denne youtube video viser et 2 år gammelt indslag om dengang 9-årige Gabriella Price, som har et udtalt ønske om at blive Verdens bedste tennisspiller. Ifølge hendes træner Rick Macci, som har været træner for Williams søstrene, Maria Sharapova og Jennifer Capriati, er hun det nærmeste han nogensinde har set en spiller, som kan sammenlignes med Jennifer Capriati.

I U12 Girls single ved Eddie Herr i Florida er Gabriella Price seedet 6, og hun er efter 2 sejre videre til kvartfinalen.
I 1. runde vandt hun 7-6(2), 6-2 over Anna Babayan (USA), hvorefter hun i 2. runde mødte danske Clara Tauson, som blev besejret 6-3, 6-1.

Forinden havde Clara deltaget i kvalifikationen, hvor hun i R128 vandt 6-1, 6-0 over Nina Moravek.
Derefter vandt Clara 6-0, 6-0 over (10) Arista Siebrits, og i 3. runde 6-2, 6-3 over Alisiya Gladkova.
I den næste kamp tabte Clara 2-6, 6-7(3) til (18) Ku Yeonwoo, men hun kom alligevel med i hovedturneringen som Lucky Loser.

I 1. runde af hovedturneringen blev det til sejr 6-3, 6-3 over Shin Jiho (KOR), inden hun som nævnt tabte til Gabriella Price

Opdatering – 4. december 2014 kl. 18:00
Søren Tauson supplerer fra Florida, at Clara og Gabby spillede en ganske seværdig kamp, hvor Clara efter forrygende spil og tempo førte 3-1 i 1. sæt, og hun havde 2 game bolde til 4-1.
Desværre fik hun ikke gamet, og hun kunne herefter ikke holde planen mod den stærke modstander.

Gabriella Price blev i 1/8-finalen besejret af (13) Zheng Qinwen (CHN) 6-3, 6-3.

Forrige artikelITF Sousse, Tunesien: Frederik Ørvad tabte klart
Næste artikelMassiv opbakning ved åbning af Marienlyst Tenniscenter Odense
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.