I uge 30 spilles der en Mens Futures 15.000 $ turnering på Århus 1900 anlægget. Ugen efter spilles en lignende turnering for herrerne , samt en Womens Futures 10.000 $ turnering på KBs anlæg på Frederiksberg.

Her bliver der rig lejlighed til at se de bedste hjemlige tennisspillere blive matchet mod stærke spillere fra den professionelle tennis-tour. I Århus bliver det spændende at følge klubbens store gruppe af college-spillere, som er hjemme for at vise sig frem for eget publikum. Tilsvarende er der store forventninger i København, når både herrer og damer skal måle sig med det internationale niveau. Forrige år præsterede KBs egen Martin Pedersen at spille sig i finalen, hvor han tabte til den svenske Davis Cup spiller Markus Eriksson (foto).

Premiere for pigerne

I år vil KB samtidig med herrernes turnering afholde en turnering for kvinderne, og her bliver det spændende at se om de stærke hjemlige spillere kan klare sig i det fornemme selskab. Birkerøds Karen Barbat, som spiller på touren som fuldtids pro, får således mulighed for at hente værdifulde point til verdensranglisten.  De unge spillere, Gentoftes Emilie Francati og  KBs Julie Noe som står på spring til WTA touren kan få en forsmag på den professionelle tour.

I Århus spilles der fra d. 21. juli til den 27. juli, og i København fra d. 27. juli til den 3. august

 

Forrige artikelTitel nr. 9 i Paris og stadig etter
Næste artikelNy udgave af DTF’s e-magasin er nu online
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.