CAROLINE WOZNIACKI vs. SERENA WILLIAMS

(Pressemeddelse)

Caroline Wozniacki indstiller efter Australien Open 2020 sin fantastiske karriere – Danmarks største sportsstjerne skal hyldes i en kamp mod legenden Serena Williams i Royal Arena mandag den 18. maj 2020.

Caroline Wozniacki har haft en fabelagtig karriere, som hun sætter punktum for i fantastiske omgivelser i Royal Arena den 18. maj 2020 – det bliver et brag af en hyldest.
Tennisstjernen har vundet 30 WTA single-titler, har ligget nummer 1 på verdensranglisten i 71 uger, vundet WTA sæsonfinalen 2017, deltaget ved tre Olympiske Lege og var i 2016 også fanebærer for Danmark, og sidst men ikke mindst har hun vundet en Grand Slam, Australien Open 2018.

Efter 15 år med professionel tennis og et utal af sejre er det tid for Caroline Wozniacki at sætte punktum for en fantastisk flot og imponerende karriere. For at fejre Caroline Wozniacki, hendes karriere og den fantastiske person og vinder hun her, kommer ingen anden end hendes bedste veninde og tennislegende Serena Williams til København og stiller op til kamp for sidste gang mellem de to. De to tennis-darlings har spillet mange interessante og seværdige kampe gennem tiden og denne kamp vil blive fejret med stil.
Det bliver en aften ud over de sædvanlige og første tenniskamp i Royal Arena nogensinde. Caroline Wozniacki udtaler:

”Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidste kamp på hjemmebane foran et så stort publikum. Det bliver noget helt specielt og en dag jeg ser virkelig meget frem til. Punktum for min karriere kan ikke foregå på bedre vis end på hjemmebane og mod tennissportens aller største kvindelige spiller nogensinde og så min veninde, Serena Williams. Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på. Jeg vil gerne takke alle for den utrolige opbakning, de har vist mig gennem hele min karriere og så håber jeg, at så mange som muligt har lyst til at komme og sætte det helt perfekte punktum for mig. Det ville jeg være meget taknemlig for. ”

Caroline Wozniacki er meget populær på den internationale scene, hun er en af Danmarks største sportspersonligheder, og hun har været og er et af Danmarks største internationale brands. Dette er med til at gøre denne aften til noget helt unikt for fans og sponsorer. f Sports Group, arrangørerne bag denne historiske event, glæder sig enormt meget – de har altid drømt om at lave denne kamp for Caroline Wozniacki, Mads H. Frederiksen, CEO, udtaler:

”Vi arrangerede opvisningskamp i Parken i 2002, hvor 12-årige Caroline spillede forkamp til stjernerne Venus Williams og Daniela Hantuchová – nu står vi her og skal arrangere hendes absolut sidste kamp i karrieren og så mod Serena Williams, det er fantastisk. Det bliver en storslået aften med flere overraskelser og med stor hyldest til hende for den ekstraordinære karriere, hun har haft. Vi er stolte over at have været med hele vejen og det er også vigtigt at hylde hele familien-Wozniacki.”

Billetter
Billetter til denne ekstraordinære og historiske aften sættes i salg tirsdag den 10. december 2019 kl. 10 på ticketmaster.dk. Priserne ligger fra DKK 375-875,- + gebyr DKK 25,-.

For mere information
Mads H. Frederiksen, CEO, f Sports Group, +45 28340724, mhf@fsportsgroup.com