Av for den – den her myte er virkelig svær for mig selv bare at skrive, for jeg har i den grad en indre kritiker, som virkelig kan være hård fra tid til anden, og jeg er samtidig overbevist om, at mit eget perfektionisme-gen har gjort så meget godt for mig.

Men der kommer også et punkt, hvor der følger frygt for at fejle, angst og mangel på glæde fordi man bekymrer sig med den stigende perfektionisme. Når perfektionismen dræber glæden er den gået fra at være en medspiller til en modspiller.

Forrige artikelTE U14 Gøteborg: Cirkeline nåede kvartfinale i både single og double
Næste artikelTE U12 Coimbra: Lærepenge til Johanne Christine Svendsen i kvartfinale
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.