Det er virkelig, virkelig fedt at opleve at være i zonen, i flow, i boks eller hvordan du oplever det, når alt bare er nemt, du ikke bruger kræfter og alt bare lykkes på banen.

Desværre er realiteten også bare den, at det kun vil være ganske få gange om året du vil opleve den følelse, og hvis du alle de andre dage i løbet af året, jagter den samme følelse, vil du opleve en enorm mængde af frustration og du vil have svært ved at forstå hvorfor du er så dårlig, når nu du ved hvor god du er.

Husk, at din bedste præstation på et år eller i dit liv, ikke er dit niveau og husk på, at hvis du oftere vil opleve, at det hele er nemt, ubesværet og alt lykkes, så handler det mere om at træffe gode valg og gøre de rigtige ting end at jagte en bestemt følelse eller spænding i kroppen.

Forrige artikelJuniorGPS Masters: Grundtvig suveræn vinder – men hvor er U16/18-pigerne?
Næste artikelITF Junior Stavanger: Elmer suveræn i kval i ITF-debut
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.