Om det er Djokovic, Roger, Rafa, Serena eller Kerber, så ser de alle sammen ud som om de har sindssygt meget selvtillid, når vi ser dem på fjernsynet.

Om det i virkeligheden også er sådan, det er jeg ikke så sikker på! Det er en vigtig viden som tennisspiller at have med i bagagen, når følelsen af selvtillid ikke er tilstede. Vide, at selvtillids-handlinger kommer før følelsen af selvtillid og vide, at det er muligt at præstere godt uden at have masser af selvtillid.

Forrige artikelTE U16 Malta: Vanshelboim sikrer top 10 med ny titel
Næste artikelITF Doha: Frederik Ørvad igen klar til hovedturnering
Avatar
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.