Ligesom jeg har fået en del feedback på artiklen om det her emne udgivet på tennisavisen, så er jeg opmærksom på, at det er en episode, der kan støde og provokere.

I min verden er det vigtigt, at unge tennisspillere får en forståelse for hvad det vil sige at forsøge at blive god til tennis – når det er sagt har jeg absolut intet mål eller nogen hensigt om at slukke nogle drømme.

Forrige artikelTE U14 Bergen: Oskar i doublefinale – semi mod Leo Borg glippede
Næste artikelTE U14 Bergen: Double-titel til Oskar B. Poulsen. Leo Borg i single-finale
Adam Blicher er en international prisvindende Tennistræner. I løbet af de sidste 5 år har han rejst til 20 + lande til tennisturneringer fra Tennis Europe & ITF-turneringer til Nordisk & Europæiske individuelle & hold mesterskaber. I 2013 blev han tildelt ”Årets Træner - Junior spillere” af Dansk Tennis Forbund & fik ydermere tildelt Paul Arber Young Coaches Award - Special Recipient 2015 af iTPA. Han er vært for det højest rangerede Tennistræner Podcast på iTunes, hvor det er hans formål at forstå hvordan præstation på højeste niveau i tennis bliver skabt ved at tale med trænere, spillere og forældre, der alle har formået at skabe præstationer på højeste internationale niveau. Sidst har han været taler på det Nationale Tennis Seminar samt den Nordiske- & Europæiske Tenniskonference. Civilt har Adam en bachelor i Idræt & Sundhed og en Kandidatgrad i Sportspsykologi fra Syddansk Universitet og har over de sidste 3 år haft mere end 400 konsultationstimer med unge håbefulde tennisspillere fra såvel ind- som udland med henblik på at assistere dem i at udvikle deres mentale færdigheder på og udenfor banen.