Det er med stor fornøjelse at Tennisavisen.dk kan byde den tenniselskende journaliststuderende, Kristina Loncar, velkommen på redaktionen.

Tennisavisen.dk har indledt samarbejde med Kristina Loncar, 22 år, der skal reportere om nyheder fra de danske tennisklubber, herunder aktiviteter, tiltag, resultatformidling, holdkampe- og turneringsomtale, fokus på spillere, trænere og forældre samt øvrig udvikling af dansk klubtennis.

Kristina er en ung og ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet. Hun drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist, når håndboldskoene en dag er lagt på hylden.

Derudover er hun selverklæret sportsentusiast med blandt andet interesse i håndbold, basketball, fodbold og ikke mindst tennis. Og fordi Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal ifølge Kristina bare kan noget ekstraordinært på tennisbanen, har de fået hende til at elske sporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen.

Som kommende journalist ser hun derfor som sin fornemste opgave at give læserne på Tennisavisen.dk de bedste og mest interessante tennisnyheder.

Vi byder Kristina varmt velkommen på redaktionen.

PS. Skulle du også have lyst til at skrive for Tennisavisen.dk, hører vi meget gerne fra dig. Send en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@tennisavisen.dk samt hvad du har lyst til at skrive om.