Sebastian Grundvig har fået en overbevisende start i den højeste kategori for U14 aldersgruppen i TE Europe regi

I den kommende tid bliver der en del turnerings-aktivitet for den talentfulde danske U14 spiller Sebastian Grundtvig, som i denne uge har fået wildcard til Category 1 turneringen Open des jeunes Stade Français – BNP PARIBAS CUP i Paris.

I næste uge gælder det endnu en TE U14 Category 1 turnering,  Windmill Cup 2015 i Velp, Holland, inden Sebastian ugen efter deltager i det individuelle europamesterskab.

En væsentlig hjælp til at gøre det muligt for Sebastian at rejse rundt til disse turneringer, er den støtte han har opnået gennem en sponsoraftale med ejendomsselskabet Casa Nord, hvilket tidligere er omtalt i Tennisavisen – Ung tenniskomet lander treårig sponsoraftale.

Sebastian har fået en glimrende start på den første af disse turneringer, da det ved turneringen i Paris er blevet til sikre sejre i de 2 første runder.
I 1. runde vandt Sebastian, der efter en række flotte resultater er avanceret til no. 72 på ranglisten, over (623) Erwan Benson Momo Andre (FRA) 6-1, 6-3, og i 2. runde vandt han over (108) Luka Vukovic (CAN) 6-1, 6-1.

I 1/8-finalen bliver modstanderen 6. seedede (352) Thiago Agustin Tirant (ARG), der i 2. runde vandt over (41) Roi Ginat (ISR) 5-7, 6-2, 6-1.

Sebastian deltager også i double sammen med Alexander Zgirovsky (BLR), der er seedet 1 i single, og i double er de seedet 5, og derfor var de oversiddere i 1. runde, hvilket gav bedre plads i deres “Kalender” til 1/8-finalen, hvor de vandt over Borna Devald/Admir Kalender (CRO) 7-6(3), 6-2, og de skal i kvartfinalen møde Arthur Cazaux/Harold Mayot (FRA).

Forrige artikelWimbledon: Hannestad videre med Ymer. Emilie/Emily ude
Næste artikelWimbledon: 4. runde er overstået og det begynder at blive tæt
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.