Finalen mellem de danske Europamestre Holger Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller blev som forudset en jævnbyrdig kamp, hvor Holger bedst var i stand til at udnytte vinden

Ovenstående billede, som Tennisavisen har modtaget fra Aneke Rune, fortæller helt tydeligt, at vinderen i Boys singles ved Danish TE U12, som Sjællands Tennis Union gennemførte i Hillerød, var Holger Vitus Nødskov Rune, der i finalen vandt 5-7, 6-4, 6-2 over Elmer Møller.

Aneke Rune beskriver finalen således

[quote_box_center]”Kampen blev langt fra så offensivt spillet som ved tidligere møder, men den bød alligevel på momentvis flot tennis fra begge drenge, hvor særligt Holger var god til at bruge vinden godt i sit spil.”[/quote_box_center]

Holger ser nu frem til at komme tilbage på trænings-banen, da der efter flere ugers rejseaktivitet og turneringer er mange ting, der skal arbejdes med.

Begge finalisterne skal igen spille TE-turneringer om 3-4 uger, og deres målsætning er også at vinde EM for hold udendørs i slutningen af juni måned.

Der blev også afviklet finale i Girls single, hvor Madelief Hageman (NED) vandt over Amelie-Christin Janssen (GER) 6-3, 6-1.
Madelief Hageman vandt også turneringen i sidste uge, hvor hun vandt 6-3, 6-3 over Bente Spee (NED)

Forrige artikelWTA Topshelf: Julia Boserup fra Engeland til Holland og ny sejr
Næste artikelTE U14/16 Stabekk: Eric Vanshelboim fik revanche med maner
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.