Som forudset blev U12-turneringen Torneo U12 Tennis Europe Bressanone i Italien vundet af Elmer Møller, da han i finalen vandt 6-3, 6-3 over Luca Nardi (ITA), og dermed vandt Elmer for 2. uge i træk en international U12 titel.

Ligesom i sidste uge i Tjekkiet blev det til sikre 2-sæts sejre i samtlige kampe, og som det fremgår af denne oversigt afgav Elmer kun 8 partier i 4 kampe på vejen til finalen, hvor han dog måtte afgive 3 partier i hvert sæt.

R32: (Q) Francesco Testori Tesfagabri Yosiof (ITA) 6-0, 6-0
1/8-finale: (WC) Francisco Javier Borbolla 6-1, 6-3
Kvarfinale: [SE] Alex Xiang Lu (CAN) 6-1, 6-1
Semifinale: Joshua Dous Karpenschif (FRA) 6-2, 6-0

I sidste uge fortalte træner Jeppe Frantzen, at han havde fået at vide, at Elmer i turneringen i Tjekkiet havde været koncentreret og fokuseret i alle kampe, hvor han havde benytte sig af de ting, som de har arbejdet med ved træningen.
Efter finalen blev Jeppe igen spurgt, om han havde modtaget meldinger om Elmers præstationer i turneringen, og her var svaret fra en tilfreds træner ganske enkelt

[quote_box_center]”Han har spillet suverænt. Det er fedt :)”[/quote_box_center]

Elmers 2 sejre samt Holgers ligeså suveræne sejr i Italien i sidste uge lover godt for Danmarks muligheder for et nyt godt resultat ved EM for U12 hold senere på måneden, hvor Danmark skal forsøge, om vi også kan vinde EM udendørs. Favoritværdigheden får de svært ved at slippe for.

 

Forrige artikelUM Skovbakken: Finaleresultater i singlerækkerne fra UM i Skovbakken
Næste artikelITF Amstelveen: Karen Barbat slår 1. seedede i semifinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.