Bortset fra Tennisavisen har de danske medier ikke interesseret sig for de danske U12 drenges bemærkelsesværdige præstationer. Det er anderledes i Frankrig, hvor Quest-France betegner Holger Vitus Nødskov Runes 2. runde nederlag i Auray som en stor overraskelse

Det fremgik af Tennisavisen under TE U12 Auray: Holger nøjes med 2. runde i Frankrig, at Holger Vitus Nødskov Rune tabte 2-6, 4-6 i 2. runde ved Open Super 12 Auray 2015 i Frankrig til Hamad Medjedovic (SRB). De korrekte cifre er 5-7, 4-6.

Den franske avis Quest-France betegner i en overskrift dette nederlag som “en stor overraskelse”, selvom modstanderen er no. 1 i Serbien.
Ifølge denne Google-oversættelse af avisens omtale var trænerne fra de øvrige nationer enige om, at turneringens største favorit var danske Holger (ikke Holger Danske)

[quote_box_center]Danskeren Holger Rune vil være svært at slå. Han har over ti turneringer Tennis Europe til hans ære. Han har lige vundet sine tre kampe på Winter-Cup uden at miste et sæt[/quote_box_center]

Man bør nok ikke tage hele oversættelsen af artiklen helt bogstaveligt, da det i så fald vil betyde, at

[quote_box_center]”Den franske kontingent smeltede igår”[/quote_box_center]

hvilket formentlig er en smule overdrevet, men denne oversættelse passer måske lidt bedre

[quote_box_center]Den Medjedovic angrebsstyrke var rigtige stimulus kvaliteter af en Rune noget sløv.[/quote_box_center]

hvilket måske er forståeligt efter mange kampe og generende mellemøre-betændelse på det seneste.

En anden forkert “påstand” i Tennisavisens forrige indlæg var, at det var årets første nederlag til Holger i en international turnering.
Holger har dog tabt endnu en kamp, da han i januar deltog i U14 turneringen Quality Hotel Open, Vänersborg, hvor han efter 2 sejre i kvalifikationen tabte 1-6, 4-6 til Viktor Arsov (SWE) i 1. runde af hovedturneringen.

Begge de nævnte nederlag er dog “fantastiske til arbejdsbogen”, som Holgers mor selv udtrykker det.

 

Forrige artikelWTA Doha: Pas på Caroline ! – Vika er helt klar
Næste artikelTE U14 Gøteborg: Flyvende start for Sebastian Grundtvig og Hannah Viller Møller
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.