Der var lagt op til en spændende finale i Farum EuroElite TE 2015. Svenske Hugo Regner havde imponeret gennem hele turneringen, og han havde tidligere, i 2014 besejret finalemodstanderen, Eric Vanshelboim.

Men Eric levede op til sin topseedning og besejrede svenskeren ganske overbevisende 6/3 6/0 i lørdagens finale. Et fornemt punktum på turneringen for KB´s 14-årige stjerne, der kun afgav et sæt, i semifinale til HIK´s Holger N. Rune.

Gentoftes Clara Tauson måtte for 3. gang i år se sig slået af Sveriges Caijsa Wilda Hennemann. Men lørdagens finale mellem de to supertalenter blev et close race, hvor Clara var uhyre tæt på at tage sejr og trofæ. Efter 24 partier, 12 til hver, og 1-1 i sæt, var det i tie-breaken at det skulle afgøres. Og det blev Hennemann, der med 7-3 kunne kunne løfte trofæet som vinder af turneringen.

Forrige artikelNyt tennisforum for kvinder ser dagens lys i Danmark
Næste artikelFed Cup Finale: Tjekkiet vs Rusland 1-1 efter dag 1
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.