Efter nederlag til Niels Heise Korsgaard i første kamp tvang Sebastian Grundtvig næste kamp i 3 sæt, som gav nederlag. Også nederlag i double efter 3. sæt.

Ved 2015 Tennis Europe Winter Cups by Head B14 (U14 Drenge), som afvikles i Minsk, Hviderusland, indledte den danske 2. single Niels Heise Korsgaard fra Fruens Bøge mod seedede Frankrig.
Modstanderen Baptiste Anselmo vandt med de overbevisende cifre 6-0, 6-1, hvilket gav Frankrig en god start før de 2 næste kampe.

Tennisspilleren Niels Heise Korsgaard
Foto: Sportsfotograf.com.

I 1. singlen tydede 2-6 efter 1. sæt på, at Sebastian Grundvig fra HIK (billedet øverst) heller ikke kunne stille så meget op mod Adrien Gobat, men Sebastian var langt bedre med i 2. sæt, som blev afgjort i tiebreak, som Sebastian vandt 8-6, og der var stadig håb om, at holdmatchen kunne afgøres i doublen.
Franskmanden kom dog tilbage på vindersporet i 3. sæt, som han vandt 6-1, og dermed kampen 2-6, 7-6(6), 6-1.

Tennisspilleren Emil Okkels Jensen
Foto: Sportsfotograf.com.

I den afsluttende double var Sebastian igen i aktion sammen med Emil Okkels Jensen fra Fruens Bøge, og de fik en god start, da de vandt 1. sæt 6-3 over Baptiste Anselmo/Raphel Bonnet Flores. Franskmændene vandt herefter både 2. sæt og den afgørende match-tiebreak, og dermed kampen 3-6, 6-1, [10-5]

Det blev således til en overbevisende fransk sejr på 3-0, men 2 vundne sæt viser dog, at de danske spillere har ydet god modstand undervejs.

Efter udtagelsen udtalte juniorlandstræner Jens Anker Buus Andersen, som var med som coach, at det ikke er altafgørende at få alle hold videre, men læringselementet og udviklingspotentialet hos den enkelte junior spiller ligeledes ind.

Forrige artikelWTA Indian Wells: Serena Williams deltager igen efter 14 års boycot
Næste artikelTE Junior U14: 2-1 til Slovakiet, som vandt 3. sæt i 1. singlen hos pigerne
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.