Fredag indleder de talentfulde danske U12 drenge kampen om EM for juniorer i Veska, Tjekkiet, hvor Danmark møder Polen i 1. runde

Efter den suverænt flotte indledning på 2015, hvor de danske U12 drenge Holger Vitus Nødskov Rune og Elmer Møller i starten af året gjorde rent bord ved at blive no. 1 og 2 samt vinde doublen i en turnering i Frankrig, og efterfølgende sammen med Arthur Leonhard Linck igen gjorde rent bord med lutter 3-0 sejre ved kvalifikationen, er der berettigede forventninger til et godt dansk resultat, når der i weekenden afvikles 2015 Tennis Europe Winter Cups by Head B12 (U12 Drenge)

Juniorlandstræner Jens Anker Buus Andersen er holdkaptajn for Danmark, som fredag kl. 1200 møder Polen i 1. runde.
Samtidig spiller Italien mod Tjekkiet, og vinderne af de 2 kampe mødes lørdag i semifinalen.

I modsatte halvdel mødes Schweiz mod Great Britain og Frankrig mod Rusland. Begge disse kampe spilles kl. 1000.

Taberne i 1. runde spiller om 5-8 pladsen, og taberne i semifinalen om 3-4 pladsen.

Øverste billede viser Arthur Leonhard Linck, som bidrog til den flotte finalesejr på 3-0 over Great Britain, hvor han vandt doublen sammen med Holger, og hele vejen igennem støttede sine holdkammerater, der i 6 singler i alt kun afgav et enkelt sæt.

Tilføjelse 13. februar 1350:
Arthur var også med til at sikre sejren på 3-0 over Rumænien, da han sammen med Elmer vandt doublen.

Herunder Holger og Elmer, der har vundet samtlige singler ved årets første turnering i første turnering i Frankrig samt ved kvalifikationen – lige bortset fra, at Elmer tabte i finalen i Frankrig til Rune.

Forrige artikelWTA: Diamond Games – tysk op- og nedtur
Næste artikelWTA Pattaya City: Vera Zvonareva i Kvartfinalen
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.